ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το βλέμμα στο αύριο

με-το-βλέμμα-στο-αύριο-30428

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με το βλέμμα στο αύριο μπαίνει ο Μάιος για τον Ολυμπιακό Βόλου, με την ποδοσφαιρική ομάδα να προγραμματίζει Γενική Συνέλευση και νέα Διοικούσα Επιτροπή.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπου το ενδιαφέρον στρέφεται στη νέα χρονιά και μοναδικός στόχος είναι η επάνοδος στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει από τη θεωρία στην πράξη στα διοικητικά και τα οικονομικά, στο ποια άτομα θα στελεχώσουν τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, στις «συνεργασίες», στις χορηγίες και ακόμη στο ποιος θα είναι προπονητής στην ομάδα, αν και λέγεται πως αυτός θα είναι ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός μέσα στο Μάιο πρόκειται να συγκαλέσει τη γενική συνέλευση των μελών του, και εκεί θα παρθούν οι αποφάσεις που θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον μετά τις δηλώσεις του υπευθύνου επικοινωνίας του ΟΣΦΠ, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος μίλησε για συνεργασία του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Μένει να δούμε το προσεχές διάστημα τι θα περιλαμβάνει αυτή η συνεργασία.

Ο Βολιώτης φίλαθλος και ο κόσμος του Ολυμπιακού είδε και θετικά και αρνητικά αυτή την εξέλιξη – ανάλογα ποια μεγάλη ομάδα υποστηρίζει! Βλέπει πάντως πως η ομάδα, για 3η χρονιά σε ερασιτεχνική κατηγορία, θα έχει την υποστήριξη ενός πολύ μεγάλου συλλόγου της Ελλάδας, όπως είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς, και έχει δημιουργηθεί κλίμα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Πάντως, σύντομα θα στελεχωθεί η βολιώτικη διοικούσα επιτροπή που θα αναλάβει τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, με άτομα που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου ο Ολυμπιακός να ξεκολλήσει από το τέλμα της Γ’ Εθνικής και να επιστρέψει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου