ΜΠΑΣΚΕΤ

Σήμερα με Εσπερίδες ο Ολυμπιακός Βόλου

σήμερα-με-εσπερίδες-ο-ολυμπιακός-βόλο-30572

Το πρόγραμμα των playoffs και των playout του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Έτσι, σήμερα Τετάρτη (2/5) το απόγευμα στις 18.00 ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει τις Εσπερίδες εκτός έδρας, με τη σειρά των αγώνων να αρχίζει με το σκορ νικών στο 1-1.

Στα playoffs (του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, τα ζευγάρια είναι ΟΣΦΠ-Δάφνη και Φάρος – Πανιώνιος, ενώ όλο το πρόγραμμα των playout (Β’ Φάση) του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, περιόδου 2017 – 2018 έχει ως εξής:

1η Αγωνιστική – Β’ φάση (playout)

02/05 18.00 ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.

02/05 16.00 ΠΡΩΤΕΑΣ Β. – ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

2η Αγωνιστική – Β’ φάση (playout)

06/05 13.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ B.-ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

06/05 14.00 ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ- ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ Β. (εάν χρειαστεί)

3η Αγωνιστική – Β’ φάση (playout)

ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΑΣ

09/05 18.00 ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.

(εάν χρειαστεί)

09/05 16.00 Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ Β. – ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕΣ

(εάν χρειαστεί)

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ως γνωστόν την Κυριακή αποχώρησε από την αναμέτρηση με τον Πρωτέα Βούλας, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραπεμφθεί για δυσφήμιση του αθλήματος στον αθλητικό δικαστή, όπου αντιμετωπίζει πιθανόν χρηματική ποινή, και τώρα φοβάται ακόμη πιο κακές διαιτησίες!

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, 6:19 πριν από τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πρωτέα Βούλας, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Α1 Γυναικών, αποχώρησε από το παρκέ για μη σεβασμό της ομάδας από τη διαιτησία, επικαλούμενος πως το παιχνίδι δεν σταμάτησε έπειτα από τραυματισμό της Γαλιατσάτου.

Η απόφαση-κίνησή του είχε ως αποτέλεσμα να μηδενιστεί, να του αφαιρεθεί ένας βαθμός αλλά και να κοντραριστεί με τις Εσπερίδες στα playout, ενώ παρόμοια αντιμετώπιση είχε δεχτεί ο Ολυμπιακός πριν 3 χρονιά, και βρέθηκε (αντί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ) απέναντι στο πιο ισχυρό Αθηναϊκό! Την Κυριακή, αν το παιχνίδι ολοκληρωνόταν, λόγω της «απρόσμενης» νίκης των Εσπερίδων εκτός έδρας επί της βαθμολογικά αδιάφορης Δάφνης Αγίου Δημητρίου, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετώπιζε στα playout τον Πρωτέα Βούλας, ο οποίος θα ήταν μπροστά στη σειρά με 2-0 νίκες, και όχι την ομάδα της Καλλιθέας, με την οποία είναι στο 1-1. Έτσι μπορεί η κίνηση αποχώρησης του Ολυμπιακού να μην άρεσε σε πολλούς, άλλα αν καταφέρει να κερδίσει δυο φορές Εσπερίδες και διαιτητές… όλοι θα μιλούν για πανέξυπνη κίνηση τακτικής…

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου τιμωρήθηκε με μηδενισμό για την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας, ενώ παραπέμφθηκε και στον Αθλητικό Δικαστή για δυσφήμηση του αθλήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου