ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-474584

Αήττητη και πρωτοπόρος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης στον πρώτο γύρο

Πρωτοπόρες και αήττητες βρίσκει το τέλος του πρώτου γύρου του περιφερειακού πρωταθλήματος τις κυανόλευκες καθώς συνέτριψαν εκτός έδρας και τον Ερμή Αγιάς με 3-0 σετ (25-15, 25-21, 25-10).

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς οι βολεϊμπολίστριες της Νίκης Βόλου ανώτερες σε όλους τους τομείς δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στις γηπεδούχες.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ (Πράπας Λάμπρος): Χατζηνίκου Ειρήνη, Σαμαρά Βιργινία, Σιμούλη Ιωάννα, Χατζή Ιφιγένεια, Παπακωνσταντίνου Αναστασία, Γουργιώτη Δέσποινα, Χατζάκου Βασιλική, Καρτερού Ευθυμία, Ζυλφολλάρι Ηλιάνα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Κουτσογιάννης Μαρίνος): Τριπύλα Γλυκερία, Κολοβού Μαρίνα, Τσουρέα Ειρήνη, Αφέντου Ναυσικά, Αντωνίου Ελένη, Τσαντοπούλου Φωτεινή, Ντινοπούλου Ερατώ, Βλαχάκη Ιωάννα, Μπουσδούκου Αντωνία, Κιλιντάρη Ευγενία, Αντωνοπούλου Μαρία.

Το ερχόμενο Σάββατο οι κυανόλευκες θα πραγματοποιήσουν το προγραμματισμένο ρεπό τους για τον β’ γύρο ενώ αγωνιστική δραστηριότητα θα έχουν και πάλι στις 18/12/2010, αγωνιζόμενες εκτός έδρας με αντίπαλο τον Α.Σ. Αστραπή Λάρισας.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΒΟΛΕΪ

Πλήρη δραστηριότητα με αθρόα συμμετοχή παιδιών έχουμε στις υποδομές βόλεϊ του Συλλόγου.

Πληροφορίες δίνονται καθημερινά από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης (Μαιάνδρου 14, τηλέφωνο επικοινωνίας 24210-60320) καθώς και από την υπεύθυνη προπονήτρια ανάπτυξης κ. Μπουμπούκη Σοφία στο τηλέφωνο 6974669731.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης ευχαριστεί θερμά τον πολιτικό μηχανικό και κατασκευαστή κ. Χαραλαμπίδη Νικόλαο για την ευγενική χορηγία αθλητικού ιματισμού στα κορίτσια όλων των τμημάτων βόλεϊ.

 

 

 

 

Για να έρθουν οι μεταγραφές αναμφίβολα θα πρέπει να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ… Αυτό αποτελεί κανόνα της ενίσχυσης σε κάθε ομάδα, κάθε κατηγορίας. Εκτός βέβαια αν υπάρχει μειωμένος αριθμός παικτών και τότε χρειάζονται να γίνουν προσθήκες χωρίς να φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής. Αυτό όμως είναι πολύ σπάνιο και δεν συμβαίνει στον φετινό Ολυμπιακό Βόλου. Ετσι παράλληλα με τα μεταγραφικά σενάρια υπάρχουν και αυτά των αποχωρήσεων.

Ουσιαστικά η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δίνει στις ομάδες το περιθώριο και την ευκαιρία να καλύψουν κενά, να δουν αδυναμίες και να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στην συνέχεια, χαρίζοντας στο πρωτάθλημα ένα νέο ενδιαφέρον. Ανοίγουν λοιπόν θέσεις στο έμψυχο δυναμικό για να καλυφθούν από καινούρια μεταγραφικά αποκτήματα.

Μαζί λοιπόν με τα ονόματα που ακούγονται για την ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου, σε μια άλλη λίστα έχουν αρχίσει να μπαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση… Ο Αχιλλέας Μπέος έχει πει οτι θα πράξει με τους συνεργάτες του το καλύτερο που μπορεί για να καλυφθούν τα όποια κενά φάνηκαν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, ενώ η οποιαδήποτε αποχώρηση δεν θα αφορά σε παραχώρηση πρωτοκλασάτου παίκτη σε άλλη ομάδα, αφού είναι γνωστό πλέον οτι αρκετές ΠΑΕ έχουν βάλει στο μάτι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου.

Οσον αφορά σε αυτούς που θα αποχωρήσουν, ο Καπάνταης φαίνεται πώς είναι σίγουρα στην λίστα των παικτών που δεν θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Έλληνας στράικερ που με πολλές προσδοκίες είχε έρθει πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, δεν μπόρεσε λόγω των τραυματισμών του κυρίως να είναι στο επίπεδο που θα ήθελε και να μπει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, δίνοντας αυτά που περίμεναν όσοι τον εμπιστεύτηκαν. Πήρε ευκαιρίες σε πέντε ματς, ξεκίνησε βασικός σε δυο από αυτά αλλά αντικαταστάθηκε νωρίς, δεν κατάφερε να βρει δίκτυα φέτος και έδειχνε έξω από το γενικότερο κλίμα. Δίπλα στο όνομα του ξανθομάλλη επιθετικού, φαίνεται πως είναι και ο αυτό του Δημήτρη Πλιάγκα. Ο Σάκης Τσιώλης του εμπιστεύτηκε μια φορά θέση στην ενδεκάδα και τον αντικατέστησε στο ημίχρονο. Επίσης του έδωσε άλλες δυο φορές ως αλλαγή την ευκαιρία, στο ματς με την Λάρισα και μετά από ενάμιση μήνα ξανά σε αυτό της Ξάνθης για οκτώ λεπτά… Οπως φαίνεται δύσκολα θα παραμείνει.

Από κει και πέρα την πρώτη υποψήφια τετράδα προς αποχώρηση συμπληρώνουν δυο ξένοι ποδοσφαιριστές, που ήρθαν με μεταγραφή για να κάνουν την διαφορά, αλλά κινήθηκαν σε πολύ μέτρια επίπεδα. Ο Φακούντο Κάστρο αγωνίστηκε σε έξι ματς πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου. Στα τρία ξεκίνησε βασικός και στο τελευταίο μάλιστα με την Ξάνθη ήταν το πρώτο που έβγαλε ένα 90λεπτο. Γι αυτόν οι απόψεις διίστανται. Οι πληροφορίες τον θέλουν να παίρνει κι άλλες ευκαιρίες από τον Σάκη Τσιώλη για να δείξει αν μπορεί να βοηθήσει στην συνέχεια. Ομως κάτι τέτοιο δεν αναιρεί το γεγονός, ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πετύχει αυτά για τα οποία ήρθε στον Βόλο.

Ο Πάολο Φραντζιπάνε αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη απογοήτευση για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που τον έντυσαν στα ερυθρόλευκα. Δικαιολογία μπορεί να αποτελέσει ο τραυματισμός του στην αρχή της σεζόν. Ομως και στην συνέχεια ο παίκτης έδειξε επηρεασμένος και ποτέ δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης στην προπόνηση που θα έκαναν τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να τον εμπιστευτεί. Ο Φραντζιπάνε όλοι πιστεύουν ότι θα είναι ο παίκτης που θα ανοίξει την πόρτα των αποχωρήσεων. Μάλιστα χθεσινά δημοσιεύματα σε αθλητικές ιστοσελίδες τον ήθελαν ήδη «τελειωμένο». Εβδομήντα δύο μόλις λεπτά έπαιξε στο πρωτάθλημα ο Αργεντίνος. Τα 58 από αυτά στο τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη, που δεν έδειξε κάτι το αξιόλογο.

Ηδη τα ρεπορτάζ της κάθε ομάδας αρχίζουν και περιλαμβάνουν τα σενάρια των λεγόμενων προσθαφαιρέσεων. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση σε αυτά… Χρειάζεται όμως να περιμένουν και τις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ για να μετατραπούν τα σενάρια σε ειδήσεις…

 

 

 

 

 

Συνάντηση με φιλάθλους

Συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους έχει σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενόψει της αναμέτρησης με τον Αρη θέλει να συσπειρώσει τον κόσμο, ώστε να μην απογοητευτεί και εγκαταλείψει την προσπάθεια, αλλά και να στείλει μήνυμα ότι δεν θα ανεχτεί άλλα πρόστιμα από την συμπεριφορά τους. Ο Βόλος είναι η πρώτη επαρχιακή δύναμη σε εισιτήρια και είναι άσχημο να αμαυρώνεται αυτό το γεγονός από λίγους που δεν μπορούν να σκεφτούν το καλό της ομάδας.

Β.Ζ.

 

Πάει για Μάρκοβιτς

Για τον επιθετικό της Δόξας Δράμας Μάρκοβιτς φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Το όνομα του ποδοσφαιριστή έρχεται να προστεθεί στην λίστα των φερόμενων μεταγραφικών στόχων των ερυθρολεύκων. Ο Μάρκοβιτς ήταν να αποκτηθεί από την ΑΕΚ το καλοκαίρι, αλλά τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή του.

Β.Ζ.

 

Υπέρβαροι…

Κάποιοι ποδοσφαιριστές της Νίκης δεν φαίνεται να προσέχουν την διατροφή τους και την εξωγηπεδική ζωή τους. Αυτό φάνηκε από την ζύγιση τους και αναμένεται να μπουν σε πρόγραμμα για να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα. Υπάρχουν όμως κι άλλοι που παρά το γεγονός ότι αγωνίζονται στην Football League 2, αποδεικνύονται 100% επαγγελματίες, κάτι που δεν αποτελεί και σύνηθες φαινόμενο στην τρίτη εθνική κατηγορία…

Αγ. Θαν.

 

Εξηγήσεις

Τις αμοιβαίες εξηγήσεις για την παύση της συνεργασίας του με την ομάδα θα δώσει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο στον Αρμάντο Μαρέντζι. Ο πρώην τεχνικός των κυανολεύκων έχει κληθεί να δώσει το παρών στο απογευματινό συμβούλιο, καθώς η απόλυση του έγινε ξαφνικά την Παρασκευή και κανείς δεν μίλησε επίσημα μαζί του για να λυθεί και επίσημα η συνεργασία του με την ομάδα.

Αγ. Θαν.

 

Πρώτα οι γυναίκες

Δυο «μάχες» του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αρη αυτή την εβδομάδα. Το ξεκίνημα κάνουν σήμερα τα κορίτσια του μπάσκετ που αγωνίζονται στο Αλεξάνδρειο για την Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ το Σάββατο είναι η σειρά της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Πανθεσσαλικό. Και οι δύο θέλουν νίκη και βαθμούς, ωστόσο οι αποστολές τους θεωρούνται το ίδιο δύσκολες. Όμως, γενικότερα σε βολιώτικο επίπεδο, οι «μάχες» γίνονται τρεις, αφού με τον Αρη Θεσσαλονίκης αγωνίζεται και ο Κένταυρος για το χάντμπολ…

Β.Ζ.

 

Ολα βαίνουν καλώς

Πρώτη χρονιά μετά από πολλά χρόνια όλα πηγαίνουν καλά στη διοργάνωση των πρωταθλημάτων των Ακαδημιών της Ε.Π.Σ.Θ. Τα πρωταθλήματα των «μικρών» έχουν φτάσει αισίως στην 6η αγωνιστική και οργανωτικά παίρνουν άριστα. Προηγούμενες σεζόν δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν…

Αγ. Θαν.

 

Η Ερώτηση Της Ημέρας

Τελικά χρειάζεται να περιμένουμε τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ ή να βρούμε από ποιον στην ΠΑΕ διοχετεύονται οι πληροφορίες στα ΜΜΕ πριν τις ανακοινώσεις;

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου