ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δίχτυα» στην Αργεντινή για ενίσχυση

δίχτυα-στην-αργεντινή-για-ενίσχυση-474599

Σε έναν Αργεντίνο μεσοεπιθετικό που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Μέρλο, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της η Νίκη για την ενίσχυσή της ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Ρικάρντο Τσαβάρι αποτελεί τον διακαή πόθο του νέου προπονητή της Νίκης, Πέντρο Πασκούλι. Βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει ο Στράτος Γιδόπουλος και ο συμπατριώτης του ποδοσφαιριστή τεχνικός να τον πείσουν να έρθει στην τρίτη κατηγορία της Ελλάδας, ενώ επίσης εμπόδιο αυτή την στιγμή αποτελεί το αρκετά υψηλό κασέ του παίκτη, ωστόσο γίνονται συντονισμένες προσπάθειες.

Ο Ρικάρντο Τσαβάρι είναι γεννημένος στις 15 Σεπτεμβρίου του 1986. Αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός πίσω απο τον σέντερ φορ, αλλά και στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Η Νίκη αναζητά έναν επιθετικό που θα της δώσει την ευχέρεια στο γκολ και η περίπτωσή του εξετάζεται, αν και χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δύσκολη. Φέτος έχει προλάβει να παίξει βέβαια μόλις σε δυο παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας της Αργεντινής με την Ντεπορτίβο Μέρλο, ενώ πέρυσι είχε αγωνιστεί σε εννιά ματς με την φανέλα της Atletico Platense. Εχει παίξει επίσης στην Instituto AC Cordoba και στην Commission De Activadades Infantiles.

Ο Στράτος Γιδόπουλος έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον για τον παίκτη, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, ενώ η Νίκη έχει στείλει και επίσημο χαρτί στην ομάδα του, αφού το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή αναφέρει οτι δεν θα ζητήσει οικονομικά ανταλλάγματα αν έρθει πρόταση από σύλλογο ευρωπαϊκής χώρας. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας λοιπόν έχει εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον της και περιμένει. Βέβαια αν ο Τσαβάρι δεν κάνει πίσω στις οικονομικές του απαιτήσεις δεν υπάρχει περίπτωση να επιτευχθεί η συμφωνία. Το ποσό που ζητάει μέχρι στιγμής είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα συλλόγου της τρίτης εθνικής, ωστόσο οι άνθρωποι της Νίκης περιμένουν να πέσει στο ποσό που ζητάει.

Ο Ricardo Gabriel Chavarri Irisarri όπως είναι το πλήρες όνομα του, φέρεται να είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος μεταγραφικός στόχος για τη Νίκη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος τεχνικός του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας, πρότεινε και ένα αμυντικό χαφ από την δεύτερη ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς. Βέβαια περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Να θυμίσουμε ότι για την επίθεση είχε δοκιμαστεί και ο Σαϊντί, ένας ποδοσφαιριστής που είχε έρθει από την Αγγλία. Ο Γιδόπουλος είχε πει ότι η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του, ωστόσο προς το παρόν ακόμα δεν υπάρχουν εξελίξεις. Ισως τελικά οι άνθρωποι της ΠΑΕ αναζητήσουν κάτι καλύτερο για την επίθεση της ομάδας τους, βάσει βέβαια και των εισηγήσεων και του νέου τεχνικού, Πέντρο Πασκούλι.

Σήμερα έρχεται ο Πασκούλι

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Πέντρο Πασκούλι. Ο Αργεντίνος τεχνικός που παρακολούθησε το ματς στη Ζάκυνθο, επέστρεψε στην Ιταλία για να μαζέψει τα πράγματά του και κατά τις δύο αναμένεται στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα κληθεί να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει μαζί με τον Στράτο Γιδόπουλο για το Βόλο. Φυσικά και δεν προλαβαίνει να κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση, αλλά όπως φαίνεται θα πιάσει κανονικά δουλειά από αύριο, οπότε και θα έχει την πρώτη γνωριμία του με τους ποδοσφαιριστές. Ο Πέντρο Πασκούλι, διέγνωσε, βλέποντας την αναμέτρηση της Ζακύνθου, κάποια προβλήματα στην τακτική και εκεί αναμένεται να ρίξει το βάρος τις επόμενες ημέρες. Η παρουσία ενός νέου προπονητή, μετά το άτυχο αποτέλεσμα στην Ζάκυνθο και τον τρόπο που αυτό ήρθε, αναμένεται να επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Φυσικά και ο νέος τεχνικός της ομάδας δεν προλαβαίνει να αλλάξει πολλά πράγματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Φωκικό. Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τους κυανόλευκους, που την Κυριακή ηττήθηκαν στη Ζάκυνθο.

Οι παίκτες προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι στο νησί του Ιονίου και τον άσχημο τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα και κάτι τέτοιο θα προσπαθήσει να τους «περάσει» και ο Πέντρο Πασκούλι, επιζητώντας να ξεχάσουν το ματς της Κυριακής και να συγκεντρωθούν στη δύσκολη συνέχεια.

Τιμωρημένος για την αναμέτρηση με τον Φωκικό είναι ο τερματοφύλακας Κόσογλου. Ετσι ο Μπαϊμάκης για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Φώτης Τάσσος. Η απουσία του Κόσογλου είναι σημαντική για τη Νίκη που για πρώτη φορά φέτος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού της γκολκίπερ, αλλά από την άλλη έχουν δεχτεί ότι αναγκαστικά λόγω της τιμωρίας του έμπειρου τερματοφύλακα θα πρέπει να παραταχθούν χωρίς αυτόν.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου