ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ολα για όλα»

ολα-για-όλα-33100

Ενόψει του σημερινού αγώνα, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ της Νίκης Βόλου, Μπάμπης Τουτουντζόγλου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 9.86, αναφέροντας:

Για τον σημερινό αγώνα: «Είναι ματς της χρονιάς για εμάς, θεωρώντας όμως ότι δεν τελειώνει το πρωτάθλημα, ούτε με τη νίκη αλλά ούτε και με την ήττα. Με πιθανή νίκη βάζουμε τις βάσεις για τη 2η θέση, ενώ με ήττα, βάσει προγράμματος πάλι δεν θα ξεκαθαρίσει κάτι. Πάντως αν κερδίσουμε θα είναι ένα βήμα πολύ σημαντικό, ίσως το μεγαλύτερο βήμα για να εδραιωθούμε στη 2η θέση».

Για το γεγονός πως οι γηπεδούχοι δεν δέχθηκαν την αλλαγή ώρας έναρξης: «Ναι πράγματι κάναμε αίτημα για να αλλάξει η ώρα έναρξης, αλλά δεν έγινε δεκτό. Ντέρμπι είναι, ο καθένας κοιτάζει από την πλευρά του να κάνει ό,τι μπορεί, έστω και με αυτούς τους τρόπους, για να δημιουργήσει πρόβλημα στην αντίπαλη ομάδα προς όφελος της δικής του», και πρόσθεσε αναφορικά με τους λόγους που οδήγησαν τους Φαίακες σε άρνηση: «Προφανώς επειδή βρίσκονται σε τουριστική περίοδο, τουλάχιστον όπως λένε αυτοί. Πάντως εμείς είμαστε αποφασισμένοι, μετά την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη που πετύχαμε με τον Φίλιππο, να πάμε στην Κέρκυρα και να τα παίξουμε όλα για όλα».

Για τη δυναμική του Φαίακα: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα μ’ έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Ο Κοντογιάννης είναι από τις πολύ έμπειρους προπονητές. Σίγουρα ξέρουμε ότι το κλίμα δεν θα είναι το καλύτερο για μας. Εμείς όμως είμαστε αποφασισμένοι να πάμε για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου