ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο μυαλό τους μόνο ο Αρης

στο-μυαλό-τους-μόνο-ο-αρης-474619

Την ανασύνταξη των δυνάμεών του επιχειρεί ο Ολυμπιακός Βόλου προκειμένου να είναι πανέτοιμος το Σάββατο έτσι ώστε να φιλοξενήσει την ομάδα του Αρη Θεσσαλονίκης. Οι ερυθρόλευκοι την περασμένη Κυριακή γνώρισαν την ήττα από την Ξάνθη εκτός έδρας και πλέον θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Η ήττα από την ομάδα της Ξάνθης ήταν μόλις η τρίτη στο πρωτάθλημα και κάτι τέτοιο φυσικά και απογοητεύει τους ερυθρόλευκους που κράτησαν το μεγαλύτερο αήττητο μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα της Super League με επτά αγώνες. Αυτό που απογοήτευσε όμως περισσότερο την ομάδα ήταν ο τρόπος που ήρθε η ήττα, μιας και ο Ολυμπιακός ήταν κατά πολύ καλύτερος αγωνιστικά και έχασε τεράστιες ευκαιρίες όχι μόνο για να ισοφαρίσει αλλά και για να πάρει την νίκη.

Για την συνέχεια ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Νίκο Ψυχογιό ο οποίος και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις, ενώ απόντες θα είναι ακόμη ο Βιθέντε Μόνχε που θα επιστρέψει ξανά με την έναρξη του Β’ Γύρου. Λόγω τιμωρίας όμως θα απουσιάσει και ο Γιάννης Ζαραδούκας, μιας και έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αντί του Ψυχογιού τη θέση του στο βασικό σχήμα αναμένεται να ξαναπάρει ο Ούγγρος Σέλεζι, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα χρησιμοποιηθεί ο Ρόκας, ο οποίος επιστρέφει με τη σειρά του στο αρχικό σχήμα.

Για το ματς του Σαββάτου αναμένεται να μιλήσει σήμερα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης όπως κάνει άλλωστε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Η συνέντευξη θα δοθεί σήμερα προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και θα ξεκινήσει στη 1 μ.μ. στην αίθουσα «ΠΗΛΙΟ», στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου.

 

Συνάντηση με τους οργανωμένους

Σήμερα Τετάρτη αναμένεται να γίνει και η συνάντηση του ισχυρού άνδρα των ερυθρόλευκων Αχιλλέα Μπέου με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας. Όπως αναφέρει και η ΠΑΕ με ανακοίνωση της: «Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010 θα γίνει η συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με τους οργανωμένους και μη φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου “ΚΥΨΕΛΗ” (Aγ. Νικολάου 1, στην παραλία του Βόλου) στις 6.30 μ.μ. και μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

 

Ανακοίνωση ΣΦΟΒ

Από τον ΣΦΟΒ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο ΣΦΟΒ καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στη συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέο σήμερα στις 6.30 μ.μ. στην Κυψέλη και την Πέμπτη σε συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 7 μ.μ. στα γραφεία μας. Το θέμα μας θα είναι η μεγάλη μας συσπείρωση για το ματς του Σαββάτου με τον Αρη. Η νίκη είναι μονόδρομος σε ένα ματς με 4 χιλιάδες Αρειανούς οπαδούς φιλοξενούμενους μας. Εμείς οφείλουμε να γεμίσουμε το Πανθεσσαλικό, δημιουργώντας νέο ρεκόρ εισιτηρίων και να στείλουμε το μήνυμα ότι όσες ατυχίες και να έχει η ομάδα μας, εμείς και στα δύσκολα θα είμαστε δίπλα της στηρίζοντας την με δύναμη και πάθος. Το Σάββατο ουδείς οπαδός μας θα λείψει και όλοι μας θα είμαστε εκεί στο Πανθεσσαλικό».

 

Εγκαίνια τωνVatos Locos

«Οι Vatos Locos προσκαλούν όλα τα μέλη τους αλλά και όλους τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας να παρευρεθούν στα εγκαίνια του νέου συνδέσμου την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:00 το βράδυ. Διεύθυνση συνδέσμου στη οδό Αθηνάς με Αγίου Δημητρίου στη Νέα Δημητριάδα».

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου