ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κωστούλας: «Ολα είναι ανοιχτά»

κωστούλας-ολα-είναι-ανοιχτά-474631

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε να μη φύγει με βαθμό ή βαθμούς ο Ολυμπιακός Βόλου την περασμένη Κυριακή από την Ξάνθη είναι και ο Θανάσης Κωστούλας. Ο Βολιώτης αμυντικός και αρχηγός πλέον της ακριτικής ομάδας συμπλήρωσε την Κυριακή 100 συμμετοχές με την φανέλα της Ξάνθης κόντρα στην ομάδα που του πρόσφερε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο ποδοσφαιριστής από την Σούρπη Μαγνησίας μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σχετικά με την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής και όχι μόνο.

Για την αναμέτρηση που πέρασε τόνισε:

«Ξέραμε εκ των προτέρων πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα που ίσως οι περισσότεροι να μην την περίμεναν έτσι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός δείχνει αγωνιστικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, βγάζει πάθος και νομίζω ότι αποτελείται από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Γνωρίζοντας όλα αυτά νομίζω ότι μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι, αν και θα έλεγα ότι ήταν μοιρασμένο αφού υπήρχαν καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες. Εμείς ευτυχήσαμε να προηγηθούμε σε ένα καθοριστικό λεπτό και καταφέραμε μέχρι τέλους να κρατήσουμε δύσκολα το αποτέλεσμα γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είχε δύο – τρεις πολύ καλές στιγμές προς το τέλος του παιχνιδιού».

Για το φετινό πρωτάθλημα σχολίασε:

«Το φετινό πρωτάθλημα δείχνει ότι ειδικά για έναν αριθμό δέκα ομάδων οι διαφορές είναι μικρές και αυτό το βλέπουμε σε κάθε αγωνιστική. Τα περισσότερα παιχνίδια κρίνονται στη λεπτομέρεια. Εμείς σταθήκαμε τυχεροί και πήραμε και με τον Ολυμπιακό τρεις βαθμούς. Όπως είχα δηλώσει και την προηγουμένη εβδομάδα ήταν πολύ κρίσιμοι οι τρεις βαθμοί που πήραμε, αφού οι εμφανίσεις μας δεν ήταν τόσο καλές. Χρειάζεται συγκέντρωση, ο καθένας να δει τι μπορεί να κάνει από την πλευρά του ώστε να βελτιωθεί η ομάδα και θα δούμε στη συνέχεια τι μπορούμε να κάνουμε».

 

Για τις 100 συμμετοχές του με την Ξάνθη:

«Αν και βρέθηκα στην ομάδα της Ξάνθης μέσα σε ένα βράδυ από την πρώτη στιγμή γνώριζα που ερχόμουνα. Χρειάστηκα βέβαια χρόνο να προσαρμοστώ, αλλά νομίζω ότι η ομάδα προσφέρει εδώ ότι χρειάζεται ο κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για να βγάζει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη για μένα γιατί αντίπαλος ήταν όχι απλώς μια πρώην ομάδα μου, αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια, αλλά η ομάδα της πόλης μου. Η ομάδα που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω αυτή τη καριέρα που ξεκίνησα».

Τέλος για το αν θα γύριζε στον Βόλο να παίξει ξανά ποδόσφαιρο τόνισε:

«Το να αγωνιστώ και πάλι στον Βόλο δεν είναι μόνο θέμα δικό μου. Και πέρυσι είχαν ακουστεί πολλά, αλλά όλα ήταν μια φημολογία που δεν ξέρω από πού είχε ξεκινήσει. Στο ποδόσφαιρο βέβαια είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις το τι μπορεί να συμβεί μετά από έξι μήνες. Μέχρι στιγμής εγώ δεσμεύομαι με συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο με την Ξάνθη και εδώ είμαι ευχαριστημένος. Βέβαια δεν το συζητάω, αλλά όλα είναι ανοιχτά. Από όσα είχαν ακουστεί πέρυσι ούτε καν συζήτηση δεν έγινε πόσο μάλλον πρόταση. Θα ήθελα όμως όπως κάθε φίλαθλος της πόλης η ομάδα να πηγαίνει καλά, διότι πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρίσκεται η ομάδα στη Super League. Ετσι κερδίζει ο κόσμος αλλά και η πόλη».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου