ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απορρίφθηκε η ένσταση

απορρίφθηκε-η-ένσταση-34182

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Χωρίς να υπάρχει πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον από τη Νίκη Βόλου, οι κυανόλευκοι αποφάσισαν να μην «κυνηγήσουν» την ένσταση που είχαν υποβάλει κατά του κύρους του αγώνα με τον Διγενή Νεοχωρίου, στην προτελευταία στροφή του φετινού πρωταθλήματος.

Η Νίκη Βόλου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα των Τρικάλων, η οποία είχε λήξει ισόπαλη δίχως τέρματα, «καιγόταν για την κατάκτηση της 2ης θέσης του 4ου Ομίλου, και προχώρησε σε ένσταση, που αφορούσε την παρουσία άλλου προσώπου στον πάγκο των φιλοξενούμενων από εκείνο που είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα.

Σημειώνεται πως στην εν λόγω αναμέτρηση, ο εκτελών χρέη προπονητή Αχιλλέας Σαρακατσάνος, βρέθηκε στις κερκίδες μην έχοντας δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι, λόγω κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί.

Η Νίκη Βόλου, κατακτώντας στη συνέχεια το τρίποντο στην Ιτέα, αποφάσισε να μην επιμείνει στην ένσταση κατά της τρικαλινής ομάδας, και χθες η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε και ανακοίνωσε την απόρριψή της.

Μάλιστα, μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση στην Ιτέα, το νομικό τμήμα των κυανόλευκων δεν παραβρέθηκε καν στην εκδίκασή της υπόθεσης.

Σε ανακοίνωσή της η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρει σχετικά με την απόφαση: «Απορρίπτει την ένσταση που υπέβαλε το σωματείο ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Γ.Σ. κατά του κύρους του αγώνα που πραγματοποιήθηκε έναντι του σωματείου Α.Ο. Διγενής Νεοχωρίου την 28.3.2018 στο πλαίσιο της εικοστής πέμπτης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Πρωταθλήματος της Τρίτης Εθνικής Κατηγορίας».

Μόνο πρόστιμο στον Αστέρα Ιτέας

Με ποινή-χάδι επέπληξε τον Αστέρα Ιτέας η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα όσα είχαν συμβεί στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Νίκη Βόλου. Οι γηπεδούχοι είχαν πετάξει πλαστικό μπουκάλι στον Τζιώρα κατά τη διάρκεια της αλλαγής του στο φινάλε, μια ενέργεια που είχε προκαλέσει γενικευμένη σύρραξη εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, στην οποία μεταξύ άλλων μέλη της Διοίκησης των κυανόλευκων είχαν δεχθεί επίθεση από τους γηπεδούχους. Για την κόσμια συμπεριφορά των γηπεδούχων, οι οποίοι θα υποδεχθούν εκ νέου τη Νίκη στις 9 Μαΐου για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να τους τιμωρήσει με το ποσό των 1.550 ευρώ.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ: «Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων πενήντα (1.550) ευρώ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της 01/04/2018 ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στο δημοτικό γήπεδο Ιτέας».

Την Τετάρτη η έκτακτη Γ.Σ.

Σε έκτακτη Γ.Σ. προχωρά η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη 2 Μαΐου με θέμα τη σύμβαση με τη ΓΑΙΑΟΣΕ. Όπως είχε προαναγγελθεί, στη Γ.Σ. θα συναποφασιστεί από τα μέλη του κυανόλευκου συλλόγου ο τρόπος αξιοποίησης του οικοπέδου του ΟΣΕ παραπλεύρως του «Π. Μαγουλάς». Σημειώνεται πως η σύμβαση με τη ΓΑΙΑΟΣΕ είχε υπογραφεί τον περασμένο Νοέμβριο. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού στις 6μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας μία ώρα αργότερα. Η έκταση προορίζεται για αξιοποίηση από την Ακαδημία της Νίκης Βόλου, με τους μικρούς κυανόλευκους να αποκτούν και οι ίδιο το δικό τους υπερσύγχρονο σπίτι. Η ανακοίνωση – πρόσκληση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 23/04/2018 συγκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 02/05/2018 στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου και ώρα ενάρξεως τις 18:00.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΑΙΑΟΣΕ & Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ”

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται το 1/2 πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ” μέχρι 30/04/2018. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 19:00. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, τη συνδρομή τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου