ΤΟΠΙΚΟ

Νίκη παραμονής η Αγία Παρασκευή

νίκη-παραμονής-η-αγία-παρασκευή-36085

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην Α΄ Κατηγορία ΕΠΣΘ πέτυχε η Αγία Παρασκευή, που σε εξ αναβολής αγώνα της 21ης αγωνιστικής κέρδισε 3-2 τη Σκιάθο. Με τη νίκη αυτή η Αγία Παρασκευή ανέβηκε μια θέση στον βαθμολογικό πίνακα προσπερνώντας τον Ηρακλή, ενώ πλέον απέχει 5 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Αγία Παρασκευή πέτυχε δυο γκολ στο τέλος του α΄ μέρους και στην αρχή του δεύτερου …αλλά δεν το χάρηκε πολύ, αφού η Σκιάθος έφτασε στην ισοφάριση, όμως η ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη πέτυχε τελικά το γκολ της νίκης ενώ είχε και χαμένο πέναλτι.

Στο 44΄ έγινε το 1-0 από τον Τρίμμη με σουτ έξω από την περιοχή, στο 47΄ ήρθε το 2-0 με πλασέ του Αλαμάνη, ενώ η Σκιάθος μείωσε σε 2-1 στο 53’ με τον Χρ. Τζελάι (ο οποίος ένα λεπτό μετά είχε και δοκάρι) και έφτασε στην ισοφάριση, με τον Έλιοτ Πρίφτη να κάνει με κεφαλιά το 2-2.

Στο 72’ ο Αλαμάνης πέτυχε το 3-2, ενώ στο 73΄πέναλτι που κέρδισε ο Τρίμμης και εκτέλεσε ο Καραγιάννης απέκρουσε ο έμπειρος γκολκίπερ Παπάρας.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κούκιος, Μπόλης, Ιωακειμίδης (68’ Μεγαγιάννης), Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Κατσαγεωργίου, Λιάτσικος (70’ Τσίλογλου), Καραγιάννης, Τρίμμης, Αλαμάνης

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Δ. Γκιαουράκης, Τσορμπατζόγλου, Νασιάκος, Ελ. Πρίφτη, Τουρναβίτης, Πρέγκου (30’ Ντ. Πρίφτι), Γ. Τάσσος (40’ Τσάκας), Σιδηρόπουλος, Αλ. Τζελάι (75΄Γκιαουράκης), Φιλιππούλης, Χρ. Τζελάι

*Πλέον στη μάχη της παραμονής η Αγία Παρασκευή έχει να παίξει εκτός έδρας με τον Μαγνησιακό και στην έδρα της με Σαρακηνό και Ηρακλή, ο οποίος έχει εκτός τον Σαρακηνό και εντός τον Πύρασο.

Ο Πηλέας έχει εντός έδρας τα ματς με Πύρασο και Σκιάθο, και εκτός έδρας έχει να παίξει με Παγασητικό, ο οποίος θα παίξει εκτός έδρας ματς με Θησέα και Πύρασο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου