ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απογοήτευση του Σάκη Τσιώλη

η-απογοήτευση-του-σάκη-τσιώλη-475021

Την περασμένη αγωνιστική ο Σάκης Τσιώλης απογοητεύτηκε όταν η ομάδα του Ολυμπιακού δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις από την Καβάλα και στέρησε τους ερυθρόλευκους το τρίποντο, ενώ προχθές η απογοήτευση ήταν ακόμη μεγαλύτερη, αφού οι χαμένες ευκαιρίες και το όχι καθαρό μυαλό των παικτών στην τελική προσπάθεια… οδήγησε σε ήττα και μάλιστα από κατώτερη ομάδα…

Απογοητευμένος λοιπόν από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από την εμφάνιση της ομάδας του, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σάκης Τσιώλης, μετά την ήττα στα «Πηγάδια» από την Ξάνθη.

Αφού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του, δανείστηκε την γνωστή πλέον έκφραση του Ίβιτσα Όσιμ για την μπάλα και τα… τερτίπια της για να δώσει μια εξήγηση για το άτυχο αποτέλεσμα.

«Αυτό ήταν το 4ο κατά σειρά παιχνίδι που πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο συγκριτικά πάντα με αυτά που δείχνουμε στα 90 λεπτά των αγώνων. Όμως όσα χρόνια και αν περάσουν η έκφραση του Όσιμ για την μπάλα είναι επίκαιρη.

Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για τη νίκη της. Η ομάδα μας προσπάθησε και εδώ να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε πολύ και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλή συνέχει στην Ξάνθη. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη. Οι άτυχες στιγμές, μας έφεραν σε μια κατάσταση και θα μπορούσαμε να μιλάμε για διαφορετικά πράγματα τώρα, πάντα με βάση το ποδόσφαιρο που παίζουμε».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου