ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εκτακτη Γ.Σ. στη Νίκη Βόλου για τη σύμβαση με τη ΓΑΙΑΟΣΕ

εκτακτη-γ-σ-στη-νίκη-βόλου-για-τη-σύμβα-37298

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε έκτακτη ΓΣ προχωρά η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου την επόμενη Τετάρτη 2 Μαΐου με θέμα τη σύμβαση με τη ΓΑΙΑΟΣΕ. Όπως είχε προαναγγελθεί, στη ΓΣ θα συναποφασιστεί από τα μέλη του κυανόλευκου συλλόγου ο τρόπος αξιοποίησης του οικοπέδου του ΟΣΕ παραπλεύρως του «Π. Μαγουλάς».

Σημειώνεται πως η σύμβαση με τη ΓΑΙΑΟΣΕ είχε υπογραφεί τον περασμένο Νοέμβριο. Η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού στις 6μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας μία ώρα αργότερα.

Η έκταση προορίζεται για αξιοποίηση από την Ακαδημία της Νίκης Βόλου, με τους μικρούς κυανόλευκους να αποκτούν και οι ίδιο το δικό τους υπερσύγχρονο σπίτι. Η ανακοίνωση – πρόσκληση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 23/04/2018 συγκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 02/05/2018 στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου και ώρα ενάρξεως τις 18:00.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΑΙΑΟΣΕ & Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ”

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται το 1/2 πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ” μέχρι 30/04/2018. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 19:00.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, τη συνδρομή τους».

Βενέτης: «Μεγάλη η ζημιά αλλά…»

Βέβαιος πως η αποκατάσταση του τραυματισμού του Χρήστου Τζιώρα θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δήλωσε ο Β’ αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Βασίλης Βενέτης, φιλοξενούμενος στον Blue Heart. Αναλυτικά όσα σχολίασε για τον τραυματισμό του 29χρονου φορ, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα υποβλήθηκε σε χειρουργείο, μιας και διεγνώσθη με κάταγμα περόνης.

«Σίγουρα ήταν μεγάλη ζημιά, έπαθε κάταγμα στο οστό και κόπηκε ο έσω πλάγιος σύνδεσμος, αλλά η αποκατάσταση θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για τον γιατρό (σ.σ. ΑντώνηςΤσαγκάλης) που τον εγχείρησε τι να πούμε; Εγώ τον γνώρισα όταν χειρούργησε τα άλλα δύο παιδιά, τον Παπαδήμα και τον Αναστασίου. Δεν ήταν μόνο τo χειρουργείο που έκανε. Ήταν η στάση του στη συνέχεια στην αποκατάσταση, στην καθημερινή επικοινωνία και όσες φορές χρειαστήκαμε, πήγαμε εκεί. Είναι από πάνω από τους παίκτες και τους προσέχει σαν παιδιά του».

Για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής: «Ο Χρηστός (σ.σ. Τζιώρας) έχει πάντα ψυχολογία, είναι πάντα αισιόδοξος. Αν τον είχε βιώσει άλλος αυτόν τον τραυματισμό, θα μιλούσε τελείως διαφορετικά. Ο Χρήστος τον ξεπερνά με τον δικό του τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πανέτοιμος για τη νέα χρονιά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου