ΤΟΠΙΚΟ

«Καθάρισε» στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας Σταμέλος

καθάρισε-στις-καθυστερήσεις-ο-τερμ-40232

Και ενώ όλα έδειχναν ότι Σκιάθος και Ακρόπολη θα μοιράζονταν βαθμούς και εντυπώσεις σε μια αντεπίθεση στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το νησί των Σποράδων. σε ένα παιχνίδι που ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο.

Οι γηπεδούχοι με την έναρξη του παιχνιδιού είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Χισάι να πιάνει το σουτ και την μπάλα να περνά ξυστά άουτ στη μοναδική ουσιαστικά πολύ καλή στιγμή του πρώτου μέρους, όπου οι γηπεδούχοι είχαν μια άκαρπη υπεροχή με τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού άνοιξε με τον Φιλιππούλη στο 50’ να πιάνει το σουτ με τον Χάνο να πέφτει στην γωνία του και να διώχνει με υπερένταση την μπάλα, ενώ η Ακρόπολη έγινε απειλητική με τον Αξιώτη από θέση τετ-α-τετ να μην βρίσκει στόχο. Λίγο μετά ο Παγώνης έπιασε την κεφαλιά με τον Νικολαΐδη να αποκρούει την μπάλα με υπερένταση. Στο 85’ οι «νησιώτες» κέρδισαν πέναλτι, με τον Φιλιππούλη να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και να αστοχεί με το σκορ να διατηρείται στο 0-0, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορετική άποψη για το τελικό αποτέλεσμα και σε μια αντεπίθεση στο 90’ ο Αξιώτης πέρασε κάθετα στον Σταμέλο, ο οποίος αν και τερματοφύλακας αγωνίστηκε ως αλλαγή στην επίθεση και με πλασέ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

ΣΚΙΑΘΟΣ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ 0-1

Σκόρερ: (90’ Σταμέλος)

ΣΚΙΑΘΟΣ (Καλλιακούδας): Νικολαΐδης, Χρυσάνθης (75’ Τσάκας), Νασιάκος, Έλιο Πρίφτι, Τουρναβίτης, Μπρέγκου, Τάσσος, Α.Τζελάι (65’ Γραββάνης), Χ. Τζελάι (46’ Σιδηρόπουλος), Χισάι (40’ λ.τρ. Φιλιππούλης), Αλικά.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ (Ακτσιαλής): Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Βλιώρας, Αν. Κολυμήτρας, Κ. Κολυμήτρας, Τσιαντής, Μαυρίδης, Τσουκάλης, Παγώνης, Αξιώτης, Πούλιος (80’ Σταμέλος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου