ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα playoffs για τον ΝΠΣ Βόλος

και-τώρα-playoffs-για-τον-νπσ-βόλος-40264

Με θετικό πρόσημο τελείωσε την προετοιμασία ενόψει μπαράζ ανόδου ο ΝΠΣ Βόλος, που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Νέου Αμφίλοχου νικώντας τον με 4-0 στο γήπεδο της Νεάπολης το απόγευμα του Σαββάτου.

O Μάντζης με δύο γκολ και Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς από ένα, σκόραραν για τους κυανέρυθρους, που την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Παραλημνίου στον πρώτο αγώνα των μπαράζ στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ νωρίς, μόλις στο 11ο λεπτό, όταν ο Μελισσόπολυος μπήκε στην περιοχή, έδωσε δεξιά στον Δεμηρτζόγλου ο οποίος πλάσαρε σωστά τον τερματοφύλακα για να κάνει το 1-0.

Το 2-0 για τους γηπεδούχους έγινε ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του 45λεπτου. Συγκεκριμένα, ο Πέντα έβγαλε υπέροχη πάσα πίσω από την άμυνα των φιλοξενούμενων για τον Μάντζη, ο οποίος πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ρόκκου για το 2-0. Από την πλευρά του ο Νέος Αμφίλοχος είχε μια καλή προσπάθεια στο 22’ με τον Λαγοπάτη να δοκιμάζει σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Μπουργάνης έβγαλε σε κόρνερ.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές στο 69’ και το 71’, πρώτα με τον Μάντζη να κάνει ανάποδο ψαλίδι, με την μπάλα να καταλήγει στον Ρόκκο και δυο λεπτά αργότερα όταν ο Μελισσόπουλος έβγαλε συρτή σέντρα για τον Γκαλίτσιο ο οποίος έκανε τακουνάκι, όμως ο Ρόκκος απομάκρυνε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Το 3-0 ήρθε στο 87’ με κεφαλιά του Μάντζη μετά από σέντρα του Ντόση και το τελικό 4-0 έγινε από τον Δημηνά με διπλή προσπάθεια σε τετ α τετ, μετά από κάθετη του Ζέρη.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ-ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 4-0

Σκόρερ: 12’ Δεμηρτζόγλου, 44’, 87’ Μάντζης, 90’ Διμηνάς

Διαιτητής: Κούστας (Θεσσαλίας).

Βοηθοί: Μπαρτζάλης, Καφτεράνης (Θεσσαλίας).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης (46’ Μούτσα), Ντεντάκης (70’ Ζέρης), Ουνγιαλίδης (70’ Ντόσης), Δημόπουλος (54’ Τζελίδης), Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου (70’ Μηλιώτης), Πέντα (75’ Πιαστόπουλος), Καμπαγιέρο (80’ Δημηνάς), Μάντζης, Πίτου Γκαρσία (75’ Σαλαμούρας), Μελισσόπουλος.

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Ρόκκος (75’ Φωτόπουλος), Κωστακιώτης, Χριστογιάννης, Κοκκώνης, Ρεπετσάς (46’ Κολοβάκης), Μάλης, Τόσκα, Δράκος (46’ Νικολογιάννης), Ζωτάι (46’ Μπεκατώρος), Νάκος, Λαγοπάτης (65’ Λίλα).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου