ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια… στο αήττητο σερί του

συνέχεια-στο-αήττητο-σερί-του-475473

Με θετική σκέψη και με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ώστε να συνεχίσει το αήττητο σερί του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός σήμερα στις 3 μ.μ. στα Πηγάδια με την Scoda Ξάνθη για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Στη σημερινή έξοδο στη Θράκη ο Ολυμπιακός, έχοντας ένα σερί επτά αγωνιστικών χωρίς ήττα, θέλει και να καλύψει τους χαμένους βαθμούς στο Πανθεσσαλικό το Νοέμβρη.

Ο Ολυμπιακός έχει σήμερα πολλούς λόγους για να συνεχίσει το αήττητο σερί του και ο Σάκης Τσιώλης θα έχει και πάλι κάποιες αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς, αφού εκτός του ότι αναγκαστικά απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο Μόνχε που έχει αγωνισθεί σε 11 ματς, επανέρχεται ο γκολκίπερ Γιακούποβιτς και σαν επιθετική αιχμή φαίνεται πως θα προτιμηθεί και πάλι ο Χουάν Μαρτίν.

Στη μεσαία γραμμή ενδέχεται η ομάδα να ξεκινήσει για πρώτη φορά με τον Πάολο Φραντζιπάνε, αφού ο Αργεντίνος μέσος είναι σε ετοιμότητα και πιθανόν είναι η ώρα της 11άδας γι’ αυτόν που έχει αγωνισθεί μόλις 14 λεπτά στο πρωτάθλημα.

Στην αποστολή ο Σάκης Τσιώλης έχει τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ντολεζάι, Τομάς, Σανκαρέ, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Κάστρο, Ουμπίδες, Καπετάνος, Άλβαρες, Ρίκκα, Φραντζιπάνε, Ρόκας, Πλιάγκας, Μαρτίν, Μπρέσκα και Σολάκης.

Ο Ολυμπιακός είναι σήμερα αποφασισμένος για τη νίκη, αφού ήδη έχασε τρεις ευκαιρίες για νίκη και για περισσότερη βαθμολογική άνοδο, ενώ για μια ακόμη φορά ο Ολυμπιακός Βόλου σε μια ακόμη έξοδο του, όπου έχει γνωρίσει μόνο μια ήττα φέτος, θα έχει και πάλι την συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Η Ξάνθη

Η SKODA Ξάνθης και ο υπηρεσιακός τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος θα επιδιώξει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα διατηρήσει το αήττητο σερί του.

Στον πρώτο του αγώνα ο Έλληνας τεχνικός απέσπασε ισόπαλο αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα, στη συνέχεια επικράτησε στα «Πηγάδια» του Πανσερραϊκού και την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε στην Τρίπολη τον Αστέρα.

Στα αγωνιστικά η ταυτόχρονη απουσία των Στιούαρτ (τραυματίας) και Τζάκι (τιμωρημένος) από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον Νίκο Παπαδόπουλο αναφορικά με το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο τεχνικός της Ξάνθης αναγκαστικά θα πρέπει να πάει σε λύση ανάγκης με έναν εκ των Κομεσίδη και Τσουμάνη.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου