ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ιμεράι: «Θα παραιτηθώ κι εγώ αν δεν…»

ιμεράι-θα-παραιτηθώ-κι-εγώ-αν-δεν-42496

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τριγμούς προκάλεσε το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου στις τάξεις της Νίκης Βόλου, με τα μπλουζάκια που φορέθηκαν από μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές, με το μήνυμα «Μια πόλη, δύο ομάδες» να μην περνά απαρατήρητο από τους οργανωμένους φιλάθλους των κυανόλευκων και του Blue Club.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος οπαδών της Νίκης Βόλου χαρακτήρισε ως «τραγικά και γελοία» τα μπλουζάκια, προκαλώντας μάλιστα και την παραίτηση από τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων κ.κ. Γιώργου Κουτσούκη και Ακη Σουγγάρη.

Η παραίτηση των δύο παραγόντων προκάλεσε την παρέμβαση στα ερτζιανά του αντιπροέδρου της Δ.Ε. Νίκου Ιμεράι, ο οποίος τόνισε πως εφόσον οι δύο παράγοντες εμμείνουν στην απόφαση τους, τότε θα τους ακολουθήσει και ο ίδιος, κρατώντας ανοιχτή την πόρτα της εξόδου, μετά από μία περίοδο στην οποία έχει βρει το δρόμο της και πάλι μετά από καιρό. Μάλιστα ο κ. Ιμεράι κάνει λόγο για πόλεμο εκ των έσω μετά από μία περίοδο στην οποία η Νίκη δεν χρωστά όπως παλιά, για να τονίσει πως μερικοί ενοχλούνται από την οργάνωση που έχει η νέα διοίκηση.

Συγκεκριμένα με παρέμβαση του στο ραδιόφωνο του Blue Heart ανέφερε σχετικά: «Αυτή η ανακοίνωση ήρθε τη χειρότερη στιγμή. Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη χρονική καμπή, όπου η διοίκηση αγωνίζεται για πολλά και διάφορα πράγματα. Εγώ νομίζω πως αυτή η ανακοίνωση εξυπηρετεί κάποια σκοπιμότητα. Φαίνεται πως αυτοί που μας ζηλεύουν, βρήκαν το αδύνατο σημείο μας, με σκοπό να μας «τρυπήσουν». Τα κάστρα μόνο από μέσα μπορείς να τα πάρεις κι η Νίκη είναι ένα κάστρο που κάθε μέρα που περνά γίνεται πιο δυνατό. Αλλά βλέπω πως μερικοί άνθρωποι ενοχλούνται από αυτά, και θέλουν να γυρίσουμε πίσω στη μιζέρια και την κακομοιριά.

Η διοίκηση έκανε έναν φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό και πιστεύω πως, αν υπήρχε πρόβλημα, έπρεπε να λυθεί μεταξύ μας, στην «οικογένεια». Δεν έπρεπε να βγουν ανακοινώσεις. Αφού το ξέρουμε και το έχουμε πει χίλιες φορές πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά».

Συνεχίζοντας ανέφερε για τις παραιτήσεις: «Με τα δύο μέλη της διοικούσας συζητήσαμε και φυσικά η παραίτησή τους δεν έγινε δεκτή. Το θέμα, όμως, δεν είναι η παραίτηση των παιδιών, αλλά αν θέλουν πλέον να συνεχίσουν την προσπάθεια. Θα πρέπει να αισθανθούν πως θέλουν να επιστρέψουν και να ανακαλέσουν την παραίτησή τους, δεν είναι θέμα αν εμείς θα κάνουμε δεκτές τις παραιτήσεις τους. Έχουν μία εβδομάδα περιθώριο να ανακαλέσουν την παραίτησή τους κι αν δεν το κάνουν, θα παραιτηθώ κι εγώ.

Κλείνοντας ο κ. Ιμεράι επεσήμανε: «Βλέπω πως μερικοί ενοχλούνται από την οργάνωση που έχουμε. Είναι η πρώτη χρονιά που η Νίκη τα τελευταία 4-5 χρόνια είναι τακτοποιημένη κι έχει τους πάντες πληρωμένους. Δεν ακούγεται το παραμικρό και πέφτουν τώρα να μας φάνε. Αυτή η ομάδα έχει διοίκηση. Ας έρθουν στα συμβούλια (σ.σ. εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών), κανένας δεν τους απαγόρευσε να το κάνουν».

Κάλεσμα από την ομάδα μπάσκετ

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, αύριο στις 5μ.μ., κόντρα στον πρωτοπόρο Φίλιππο Βέροιας, απευθύνει η Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Αναλυτικά: «Τον πρωτοπόρο στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου της Φίλιππο Βέροιας αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου, την Κυριακή 22 Απριλίου στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας για την 22η αγωνιστική, της Γ’ Εθνικής.

Στο πιο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, και με την παρουσία του, τον παλμό και τον ενθουσιασμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να δώσει ώθηση στους παίκτες και το προπονητικό τιμ προκειμένου να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη που είναι απαραίτητη για να φτάσουμε πιο κοντά στο όνειρο της ανόδου στην Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο κόσμος της Νίκης, είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε!!!

Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!

Να είμαστε όλοι εκεί»!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου