ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για την ανάκαμψη Ρήγας και Πύρασος

για-την-ανάκαμψη-ρήγας-και-πύρασος-475636

Να επανέλθουν στα επιτυχή αποτελέσματα επιθυμούν αύριο στην 10η αγωνιστική της Δ’ Εθνικής, τόσο ο Πύρασος, όσο και ο Ρήγας Φεραίος, με τις αναμετρήσεις τους να ξεκινούν στις 3 μ.μ. Στην Νέα Αγχίαλο οι μπλε θα φιλοξενήσουν τον πρώτο τα βαθμολογίας Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ από την άλλη ο Ρήγας θα φιλοξενηθεί στο Μουζάκι.

Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Μετά την επιστροφή των Μπασδάνη, Αρσένου, Κωνσταντάκου και Γκάγκα την περασμένη αγωνιστική με την ομάδα της Καρδίτσας ο τεχνικός Λευτέρης Καλογήρου θα υπολογίζει αύριο και στην επιστροφή των Ζαρίφη και Πετρίδη, έχοντας έτσι για πρώτη φορά λευκό το απουσιολόγιο. Με την ψυχολογία να είναι πεσμένη μετά το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας και την ήττα οι Αγχιαλίτες θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα περασμένα παιχνίδια και να κάνουν μια νέα αρχή. Μια νίκη άλλωστε κόντρα στον πρωτοπόρο δεν θα ανεβάσει μόνο βαθμολογικά την ομάδα αλλά και ψυχολογικά μιας και η συνέχεια αναμένεται ιδιαίτερα δυνατή. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Στούκας, Τσιλίγκος, Αναστασίου, Αποστολίδης, Κόκκας, Σπύρου, Στεφανής, Βούλγαρης, Γεωργιάδης, Τανάγιας, Δανόπουλος, Γκάγκας, Κοντοβάς, Μπούτλας, Ζαρίφης, Φασουράκης, Κίτσος, Μπλότσικας, Γκιγκιλασβίλι, Νούσιας, Αρσένος, Μπασδάνης, Πετρίδης και Ταφίλης. Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Α. Αγγελάκης με βοηθούς τους κ.κ. Κούλα Χουσέν και Ν. Τυριακίδη από τον σύνδεσμο της Θεσσαλονίκης.

Ο Ρήγας Φεραίος

Κόντρα στο Μουζάκι θα παραταχθεί αύριο ο Ρήγας Φεραίος θέλοντας βαθμό η και βαθμούς σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για τους Βελεστινιώτες, οι οποίοι και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Μετά την βαριά ήττα από τον Πυργετό και μάλιστα εντός έδρας ο τεχνικός Νίκος Χατζηκυριακίδης έχει επισημάνει την επικινδυνότητα της συνέχειας στους ποδοσφαιριστές του και αναζητείται αγωνιστική ανάταση. Για την ομάδα του Βελεστίνου επιστρέφει ο Χάρης Γεωργίου που ήταν τιμωρημένος, ενώ Νίκος Προβιάς και Παναγιώτης Κουντούρης θα είναι απόντες λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα. Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας έχει τεθεί από χθες ξανά και ο Χρήστος Σπαθής, ο οποίος όντας στρατευμένος ορκίστηκε και συμμετείχε αμέσως μετά στην απογευματινή προπόνηση. Ετσι στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Τσουμπέκος, Σφυρής, Αλεξίου, Γρούνας, Γεωργίου, Τσιαντής, Μπακάλης, Μαυρίδης, Χατζής, Ζαχαράκης, Βογιατζής, Βουραζέρης, Σκλαπάνης, Μιχολίτσης, Μόσιος, Γάρος, Μπάτης, Δανιλόπουλος, Λαμπρογεώργος, Σπαθής και Ντόντος. Στην αναμέτρηση κόντρα στο Μουζάκι θα είναι ο Δ. Καραντώνης και βοηθοί του οι κ.κ. Γ. Τσιούμπρος και Α. Μαυρόπουλος.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου