ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τέλειωσε» τον Μαρέντζι

τέλειωσε-τον-μαρέντζι-475872

Παραμονή του αγώνα με τη Ζάκυνθο και ο Στράτος Γιδόπουλος βλέποντας πως έχουν ξεφύγει τα όρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα αποφάσισε να «τελειώσει» τον Αρμάντο Μαρέντζι. Και τυπικά από χθες ο Κροάτης τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και η Νίκη Βόλου θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή στην αυριανή καθοριστική αναμέτρηση στο νησί του Ιονίου για το πρωτάθλημα της Football League 2.

Φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ο Αργεντίνος, Πέντρο Πάμπλο Πασκούλι, που αναμένεται αύριο να βρίσκεται στην Ζάκυνθο και να παρακολουθήσει την εκτός έδρας αναμέτρηση των κυανολεύκων. Βέβαια δεν έχει επέλθει ακόμα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο Πασκούλι ερχόμενος στην Ελλάδα από την Ιταλία που διαμένει, αφού υπήρξε τον τελευταίο καιρό τεχνικός διευθυντής στην Λέτσε, θα μιλήσει με τον Στράτο Γιδόπουλο για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ο γεννημένος στις 17 Μαΐου του 1960 στο Σάντα Φε της Αργεντινής, προπονητής αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον κυανόλευκο πάγκο, αλλά αν τελικά δεν επιτευχθεί συμφωνία εξετάζονται κι άλλες λύσεις. Τα τελευταία χρόνια όπως προαναφέρθηκε υπήρξε ποδοσφαιρικός διευθυντής στην Λέτσε. Εχει δουλέψει επίσης στην εθνική ομάδα της Ουγκάντας, στην Ντιναμό Τιράνων όταν συμμετείχε στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην Βερμπάνια που αγωνίζονταν στην Α’ κατηγορία, στην Horatiana Venosa και στην Toma Maglie. Ως ποδοσφαιριστής βέβαια έχει κάνει μεγαλύτερη καριέρα. Εχει σηκώσει το Παγκόσμιο κύπελλο με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής το 1986, ενώ αγωνίστηκε στις ομάδες Κόλον Ντε Σάντα Φε, Αργεντίνος Τζούνιορς, στην Ιταλική Λέτσε, στους Νιούελς Ολντ Μπόις, στην Κασερτάνα και στην Πελίτα.

Γενικότερα πάντως το κλίμα τις τελευταίες ημέρες ήρθαν να διαταράξουν κάποια δημοσιεύματα, που δεν είχαν να κάνουν μόνο με τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, που τελικά έγινε πράξη. Δυστυχώς από άτομο της διοίκησης βγήκαν προς τα έξω κάποιες φήμες, ότι ο Γιδόπουλος σκέφτεται να «τελειώσει» τους Διγκόζη και Μαϊστρέλλη, κάτι που διέψευσε ο μεγαλομέτοχος.

«Δίχτυ προστασίας» στους παίκτες από ΠΑΕ

«Δίχτυ προστασίας» στους ποδοσφαιριστές άπλωσε χθες ο Στράτος Γιδόπουλος και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, διαψεύδοντας τις φήμες ότι θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα οι Αγγελος Διγκόζης και Στέλιος Μαϊστρέλλης. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι τις όποιες αποφάσεις τις παίρνει ο ίδιος, ενημερώνοντας το συμβούλιο με σκοπό την καλύτερη πορεία της Νίκης και κάλεσε όποιον θέλει να κάνει κουμάντο να αναλάβει τα έξοδα και την ομάδα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Στράτου Γιδόπουλου: «Με έκπληξη διάβασα σε εφημερίδα της Μαγνησίας ότι αποφασίζω και διατάσσω. Μήπως κάποιοι θέλουν να πληρώνω εγώ και να αποφασίζουν αυτοί; Ε αυτό πάει πολύ. Αν θέλουν να κάνουν κουμάντο, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Ερχονται αύριο αναλαμβάνουν τα έξοδα και παίρνουν την ομάδα. Επειδή όμως είναι σίγουρο ότι είναι κότες και κανείς δεν θα έρθει ας το βουλώσουν. Και ειδικά να βουλώσουν τα στόματα τους όταν αναφέρονται σε παίκτες της Νίκης, ότι δήθεν θέλω να διώξω τον Διγκόζη και τον Μαϊστρέλλη. Τον ενημερώνω λοιπόν τον ρουφιάνο ότι και ο Διγκόζης και ο Μαϊστρέλλης είναι πρωτοκλασάτοι παίκτες της ομάδας, τους περιβάλλω με απόλυτη εμπιστοσύνη και εγώ και το συμβούλιο και είναι τιμή για τη Νίκη να τους έχει στις τάξεις της, όπως είναι τιμή και για αυτούς να βρίσκονται σε μια ομάδα με τέτοια ιστορία. Τελειώνοντας, τις όποιες αποφάσεις τις παίρνω εγώ, έχοντας ως σκοπό την καλύτερη πορεία της Νίκης, ενημερώνοντας το συμβούλιο μας. Η ομάδα είτε το θέλουν κάποια λαμόγια, είτε δεν το θέλουν θα ανέβει κατηγορία».

Ζητείται ηρεμία

Αυτό που ζητείται πλέον στη Νίκη είναι ηρεμία… Η εβδομάδα που πέρασε και ιδιαίτερα η χθεσινή ημέρα με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και όλα όσα διαδραματίστηκαν προκειμένου να βρεθεί η «πηγή» των πληροφοριών αυτών, ήταν γεμάτη ένταση για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Αρμάντο Μαρέντζι πάντως χθες προπόνησε κανονικά την ομάδα και σήμερα όπως φαίνεται θα ανακοινωθεί επίσημα στους ποδοσφαιριστές ότι δεν θα συνεχίσει μαζί τους…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου