ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με θετική σκέψη στην Ξάνθη

με-θετική-σκέψη-στην-ξάνθη-475895

Με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί του αλλά και να καλύψει τους χαμένους βαθμούς στο Πανθεσσαλικό, ο Ολυμπιακός πάει σήμερα στην Ξάνθη για να αγωνιστεί αύριο στις 3μμ με την Scoda για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός πάει στην Ξάνθη με θετική σκέψη και έχοντας ένα σερί επτά αγωνιστικών χωρίς ήττα αλλά χωρίς να πάρει τους βαθμούς που ήθελε αλλά και δικαιούταν.

Οι ερυθρόλευκοι το Νοέμβρη έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για νίκη και για περισσότερη βαθμολογική άνοδο, αλλά στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, στις Σέρρες αλλά και με Αστέρα, Καβάλα στο Βόλο δεν πήραν ότι δικαιούταν και έτσι αντί για 9 βαθμούς που θα τον έφερναν στην τρίτη θέση πήρε μόλις τρεις. Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην 7η θέση της κατάταξης, αλλά το φετινό πρωτάθλημα είναι τόσο συναρπαστικό κι αμφίρροπο που δεν μπορούν να νοιώθουν άνετα. Είναι μόλις 1 βαθμό κάτω από τη ζώνη των πλέι οφ, αλλά και 3 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη!

Η ώρα του Φραντζιπάνε

Ο Ολυμπιακός έχει αύριο πολλούς λόγους για να συνεχίσει το αήττητο σερί του και ο Σάκης Τσιώλης θα έχει και πάλι κάποιες αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς, αφού εκτός του ότι αναγκαστικά απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο Μόνχε που έχει αγωνισθεί σε 11 ματς, επανέρχεται ο γκολκίπερ Γιακούποβιτς και σαν επιθετική αιχμή φαίνεται πως θα προτιμηθεί και πάλι ο Χουάν Μαρτίν.

Στη μεσαία γραμμή ενδέχεται να αλλάξει το σχήμα με τον Καπετάνο πάλι στην 11άδα, Ρίκκα -Ρόκκα εκτός και ίσως με έκπληξη με τον Φραντζιπάνε. Ο Αργεντίνος μέσος είναι σε ετοιμότητα και αύριο πιθανόν θα είναι η ώρα της 11άδας γι αυτόν που έχει αγωνισθεί μόλις 14 λεπτά στο πρωτάθλημα.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο Σάκης Τσιώλης αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ντολεζάι, Τομάς, Σανκαρέ, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Κάστρο, Ουμπίδες, Καπετάνος, Άλβαρες, Ρίκκα, Φραντζιπάνε, Ρόκας, Πλιάγκας, Μαρτίν, Μπρέσκα και Σολάκης.

Με κόσμο

Για μια ακόμη φορά ο Ολυμπιακός Βόλου σε μια ακόμη έξοδο του όπου έχει γνωρίσει μόνο μια ήττα φέτος, θα έχει και πάλι την συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει ενημερώσει ότι παρέλαβε 500 εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα στην Ξάνθη (3μμ) και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα μεταβούν οργανωμένα ή μεμονωμένα στην Ξάνθη, η ΠΑΕ τους ενημερώνει για τα εξής:

“Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 25 ευρώ. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με τα πούλμαν των Συνδέσμων, θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με ονομαστική κατάσταση (ονοματεπώνυμο και απαραίτητα επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας), από τους κατά τόπους Συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων στο Βόλο (Austrian Boys, ΣΦΕΟΒ, Vatos Locos).

Οι μεμονωμένοι εκδρομείς-φίλαθλοι από το Βόλο ή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που διαμένουν εκτός Μαγνησίας, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και μόνο, είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο Βόλο, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, είτε την ημέρα του αγώνα, έξω από τη Θύρα Δ του Σταδίου της Ξάνθης αντίστοιχα, δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα φιλοξενηθούν στη θύρα Δ του Σταδίου της Ξάνθης.

Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ επισημαίνει για μία ακόμη φορά πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου οφείλουν να μη συμμετέχουν σε οποιαδήποτε ανταλλαγή ύβρεων και τυχόν επεισοδίων, ακόμη και αν προκληθούν και να επιδεικνύουν, σε κάθε περίπτωση, κόσμια συμπεριφορά, σύμφωνη πάντα με τα αθλητικά ιδεώδη.»

Ανακοίνωση ΣΦΟΒ

Από το ΣΦΟΒ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο ΣΦΟΒ χαιρετίζει την ηρωική προσπάθεια των παικτών στο άτυχο αποτέλεσμα με την Καβάλα καθώς και τους 7000 οπαδούς μας που έδωσαν εντυπωσιακό «παρών» στο Στάδιο. Συγχαρητήρια και στα μέλη μας που δημιούργησαν εντυπωσιακή κερκίδα στο Ανατολικό τμήμα ξεσηκώνοντας χιλιάδες οπαδούς. Καλούμε όλους τους φίλους μας για νέα συσπείρωση, να γυρίσουμε σελίδα. Οι ατυχίες και οι σφαγιαστικές διαιτησίες μας πεισμώνουν και μας συσπειρώνουν. Καλούμε τα μέλη μας σε συνεδρίαση στα γραφεία μας στις 7μ.μ. με θέματα: οικονομικό-απαιτήσεις, παραιτήσεις-διαγραφές, εκδρομή στην Ξάνθη, διοργάνωση εγκαινίων, δημοσίευση χορηγών μας».

Ανακοίνωση Austrian Boys

«Φέτος το όνειρο το ζούμε κάθε Κυριακή, όχι μόνο στον Παγασητικό όπως λέει το αγαπημένο μας σύνθημα αλλά σε κάθε γήπεδο της Superleague. Αυτή την Κυριακή η ομαδάρα μας και ο λαός της θα αγωνιστεί και θα ταξιδέψει αντίστοιχα στην ακριτική Ξάνθη. Θα δώσουμε ένα δυνατό παρών όπως πέρυσι στο κύπελλο Ελλάδος στο ίδιο γήπεδο βοηθώντας την ομαδάρα μας. Και σήμερα δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία μας στην Αγίου Δημητρίου. Και αύριο ώρα αναχώρησης 08:00πμ από το σπίτι μας το ΕΑΚ».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου