ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλήθος μεταλλίων και κυπέλλων για τους αθλητές του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ

πλήθος-μεταλλίων-και-κυπέλλων-για-του-46741

Με τέσσερα κύπελλα, 10 μετάλλια και πολλές ροζέτες επέστρεψαν οι αθλητές και τα άλογα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. μετά τον 2ο διασυλλογικό αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος, το περασμένο Σαββατοκύριακο 14-15 Απριλίου.

Αρχικά το Σάββατο στην αθλητική ομάδα του ομίλου προστέθηκαν τρεις νέοι αθλητές έχοντας περάσει με επιτυχία την Άδεια Ικανότητας Αθλητού (ΑΙΑ). Συγκεκριμένα την ΑΙΑ της Ιππικής δεξιοτεχνίας πέρασαν οι Χρύσα Χρυσικού και Κάλλη Περάκη, ενώ ο μικρότερος αθλητής της ομάδας, Δημήτρης Παΐλας, δοκιμάστηκε και στα εμπόδια όπου εκτελώντας μια υπέροχη διαδρομή πέρασε επιτυχώς την εξέταση. Την ΑΙΑ των εμποδίων πέρασαν επίσης με επιτυχία δυο αθλητές της ιππικής δεξιοτεχνίας ξεκινώντας έτσι μια νέα ενότητα στην ιππική τους σταδιοδρομία. Ο Γιάννης Ξυνός και η Αθανασία Μάτσου ετοιμάζονται πλέον για τη συμμετοχή τους και στην υπερπήδηση εμποδίων.

Στη συνέχεια και την Κυριακή, στον αγώνα που διεξήχθη στον Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου, αγωνίστηκαν εννέα αθλητές του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ, εκτελώντας συνολικά 15 διαδρομές. Η παρουσία του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ ήταν έντονη κατακτώντας πολλές θέσεις και οι κριτές επιβράβευσαν τους αθλητές του ομίλου για την εξαιρετικές παρουσίες τους.

Κατηγορία Ε:

1η θέση: Δημήτρης Παΐλας με τον ίππο Kondor

3η θέση: Νικολία Πασχούδη με τον ίππο Darius

Κατηγορία Α3:

1η θέση: Νικόλ Παπαζήση με τον ίππο Maximos

2η θέση: Γιάννης Ξυνός με τον ίππο Mad Max

4η θέση: Αθανασία Μάτσου με τον ίππο Etna

Κατηγορία Α6:

1η θέση: Γιάννης Ξυνός με τον Mad Max

2η θέση: Έρη Αργυράκου με τον ίππο Jabato Quin

3η θέση: Νικόλ Παπαζήση με τον ίππο Maximos

Κατηγορία Α4:

1η θέση: Λήδα Κουτρομάνου με τον ίππο Tony

2η θέση: Έρη Αργυράκου με τον ίππο Jabato Quin

Κατηγορία Β9:

1η θέση: Αμίλια Ανετοπούλου με τον ίππο Fresco Van De Vossecant

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει: «Οι παρουσίες όλων των αθλητών του ομίλου ήταν εξαιρετικές! Το ΔΣ του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον διοργανωτή όμιλο για τη φιλοξενία του και να συγχαρεί τα μέλη του για τη διοργάνωση. Επίσης συγχαίρει την προπονήτρια του ομίλου, Αμίλια Ανετοπούλου, και όλους τους αθλητές για τις προσπάθειες και επιδόσεις τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην αγωνιστική σεζόν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου