ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το σερί… και στην Ξάνθη

για-το-σερί-και-στην-ξάνθη-476381

Μετά από 7 αγωνιστικές αήττητος ο Ολυμπιακός θέλει την Κυριακή να συνεχίσει το σερί του παίζοντας στην Ξάνθη στο πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Super League .

Για μια ακόμη φορά ο Ολυμπιακός Βόλου σε μια ακόμη έξοδο του όπου έχει γνωρίσει μόνο μια ήττα φέτος θα χει και πάλι την συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημέρωσε μάλιστα ότι παρέλαβε 500 εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα στην Ξάνθη (3μμ) και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα μεταβούν οργανωμένα ή μεμονωμένα στην Ξάνθη, η ΠΑΕ τους ενημερώνει για τα εξής:

“Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 25 ευρώ. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με τα πούλμαν των Συνδέσμων, θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με ονομαστική κατάσταση (ονοματεπώνυμο και απαραίτητα επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας), από τους κατά τόπους Συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων στο Βόλο (Austrian Boys, ΣΦΕΟΒ, Vatos Locos).

Οι μεμονωμένοι εκδρομείς-φίλαθλοι από το Βόλο ή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που διαμένουν εκτός Μαγνησίας, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και μόνο, είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο Βόλο, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο (η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε από χθες), είτε την ημέρα του αγώνα, έξω από τη Θύρα Δ του Σταδίου της Ξάνθης αντίστοιχα, δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα φιλοξενηθούν στη θύρα Δ του Σταδίου της Ξάνθης.

Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ επισημαίνει για μία ακόμη φορά πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου οφείλουν να μη συμμετέχουν σε οποιαδήποτε ανταλλαγή ύβρεων και τυχόν επεισοδίων, ακόμη και αν προκληθούν και να επιδεικνύουν, σε κάθε περίπτωση, κόσμια συμπεριφορά, σύμφωνη πάντα με τα αθλητικά ιδεώδη.»

Ήδη οι κινητοποιήσεις και οι προετοιμασίες των φιλάθλων του Βόλου ξεκίνησαν και οι Austrian Boys εξέδωσαν ανακοίνωση όπου αναφέρονται τα εξής: «Φέτος το όνειρο το ζούμε κάθε Κυριακή, το όνειρο το ζούμε όχι μόνο στον Παγασητικό όπως λέει το αγαπημένο μας σύνθημα αλλά σε κάθε γήπεδο της Superleague. Αυτή την Κυριακή η ομαδάρα μας και ο λαός της θα αγωνιστεί και θα ταξιδέψει αντίστοιχα στην ακριτική Ξάνθη. Θα δώσουμε ένα δυνατό παρών όπως πέρσι στο κύπελλο Ελλάδος στο ίδιο γήπεδο, βοηθώντας την ομαδάρα μας πρώτα να κερδίσει την ατυχία της και μετά την ομάδα της Ξάνθης. Καθημερινά δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία μας στην Αγίου Δημητρίου .Ώρα αναχώρησης 08:00 π.μ. από το σπίτι μας το ΕΑΚ».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΦΟΒ: «Ο ΣΦΟΒ χαιρέτησε την ηρωική προσπάθεια των παικτών στο άτυχο αποτέλεσμα της Κυριακής με την Καβάλα, καθώς και τους 7 χιλιάδες οπαδούς μας που έδωσαν εντυπωσιακό παρών στο στάδιο.

Καλούμε όλους μας τους φίλους και οπαδούς για μια νέα συσπείρωση να ξεχάσουμε το ματς, να γυρίσουμε σελίδα, αφού εξάλλου η ομάδα μας είναι για εφτά αγωνιστικές αήττητη. Οι ατυχίες και οι σφαγιαστικές διαιτησίες μας πεισμώνουνε και μας συσπειρώνουνε και καλούμαστε για μεγαλύτερη συμπαράσταση.

Οι βαθμοί που χάθηκαν άδικα με Σέρρες και με Καβάλα, θα κερδηθούν κόντρα στην Ξάνθη και τον Αρη.»

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου