ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κομπλέ για πρώτη φορά ο Πύρασος

κομπλέ-για-πρώτη-φορά-ο-πύρασος-476399

Μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής οι ομάδες της Μαγνησίας θα επιχειρήσουν την ερχόμενη Κυριακή να γυρίσουν σελίδα, θέλοντας να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Από τη μία ο Πύρασος αγωνίζεται εντός έδρας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση αλλά οι μπλε θα είναι για πρώτη φορά πλήρεις και θέλουν ένα νέο ξεκίνημα. Από την άλλη εκτός Βελεστίνου θα βρεθεί ο Ρήγας, που φιλοξενείται στο Μουζάκι από την ομώνυμη ομάδα.

Με πλήρη αποστολή

Διαφορετική από τις άλλες αναμένεται να είναι η 10η αγωνιστική για την ομάδα του Πυράσου, η οποία θα φιλοξενήσει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στην Νέα Αγχίαλο. Σε αντίθεση με τις περασμένες αγωνιστικές οι μπλε αναμένεται να παραταχθούν εκτός σοβαρού απροόπτου πλήρεις και αυτό γιατί επιστρέφουν από τιμωρία οι Ζαρίφης και Πετρίδης. Από την μία ο ταλαντούχος μέσος είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι του Λιανοκλαδίου, εκεί όπου κόντρα στον Αγρότη ο Πύρασος ηττήθηκε με 2-1.

Από την άλλη σημαντική είναι και η επιστροφή του Μάκη Πετρίδη, ο οποίος έλειψε τις τελευταίες αναμετρήσεις μιας και είχε τιμωρηθεί στο παιχνίδι του Απεραντιακού με κόκκινη κάρτα και η ποινή του έφθασε τις 5 αγωνιστικές όντας αρχηγός.

Εξάλλου δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έκανε και ο νεαρός άσσος Χάρης Μπούτλας, ο οποίος και τόνισε: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα αυτή την εβδομάδα για το ματς με τον Οικονόμο που είναι δύσκολο για την ομάδα μας, αλλά πρέπει να το κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας, να διατηρήσουμε τη βαθμολογική μας θέση και να τη βελτιώσουμε. Θεωρώ ότι ο αγώνας θα κριθεί στο πάθος και τη δύναμη. Οφείλουμε να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Εφόσον είμαστε αυτοί που πρέπει, πιστεύω ότι θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Από τη μεριά της η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα προς το φίλαθλο κόσμο προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών σε ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία του φετινού πρωταθλήματος.

Διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Α. Αγγελάκης με βοηθούς τους κ.κ. Κούλα Χουσέν και Ν. Τυριακίδη από τον σύνδεσμο της Θεσσαλονίκης.

 

Νέα πρόκληση για Ρήγα

Ακόμη μία πρόκληση έχει να αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή ο Ρήγας, ο οποίος όπως και ο Πύρασος καίγεται για βαθμούς. Οι κυανόλευκοι θα φιλοξενηθούν από την ομάδα του Μουζακίου και μετά την βαριά ήττα από τον Πυργετό με 4-0 αποκλειστικός στόχος είναι ο βαθμός ή ακόμα και οι βαθμοί. Για την ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη υπολογίζονται εκ νέου οι Γρούνας και Γεωργίου, ενώ εκτός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική θα είναι ο Προβιάς που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Επίσης στους απόντες θα βρίσκεται ο Κουντούρης που είναι τραυματίας, ενώ αμφίβολος είναι ο Σπαθής που είναι στρατευμένος και αναμένεται σήμερα στο Βόλο. Στην αναμέτρηση κόντρα στο Μουζάκι διαιτητής θα είναι ο Δ. Καραντώνης και βοηθοί του οι κ.κ. Γ. Τσιούμπρος και Α. Μαυρόπουλος.

Στις 12 Ιανουαρίου με ΑΕ Μακρακώμης – Σπερχειάδας

Μπορεί ο Ρήγας την ερχόμενη Κυριακή να αντιμετωπίζει το Μουζάκι και την 11η αγωνιστική την ΑΕ Σπερχειάδας – Μακρακώμης, ωστόσο αυτή η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τελικά στις 12 Ιανουαρίου και όχι στις 12 Δεκεμβρίου. Μετά από σχετικό αίτημα της ΕΠΣ Φθιώτιδας η αναμέτρηση αναβάλλεται και οι δύο ομάδες θα συναντηθούν την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου του 2011 και ώρα 3 μ.μ.. και αυτό γιατί τρεις ποδοσφαιριστές του επόμενου αντίπαλου της ομάδας του Βελεστίνου θα βρεθούν με την Μικτή Ομάδα Επίλεκτων της ΕΠΣ Φθιώτιδας σε αναμέτρηση στην Μάλτα για το Regions Cup.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου