ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενδιαφέρον στο φιλικό και την άνοδο!

ενδιαφέρον-στο-φιλικό-και-την-άνοδο-51358

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, και το οποίο έχει και αγωνιστικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Γηροκομείο Βόλου, είναι στην κορυφή του ενδιαφέροντος. Το φιλικό θα αρχίσει στις 16.00, την Κυριακή, ενώ νωρίτερα θα αγωνιστούν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού και της Νίκης, θέλοντας οι δύο ομάδες να δώσουν γιορτινό χαρακτήρα στο φιλικό.

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν και την οριστική δικαίωση με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σχετικά με την υπόθεση Κόλα, αισιοδοξώντας πως η απόφαση δεν θα διαφέρει από αυτή που εξέδωσε η πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, απορρίπτοντας την ένσταση που είχε κάνει ο Ρήγας Φεραίος.

Όσον αφορά το κυριακάτικο φιλικό, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών», καθώς όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «αυτή την Κυριακή γιορτάζει το ποδόσφαιρο».

Στην προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό της Κυριακής αναφέρεται και η τελευταία ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά:

«Αυτή την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Γηροκομείου Βόλου.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να απολαύσει τις δύο ιστορικές ομάδες και να στηρίξει έμπρακτα μια σημαντική κοινωνική δομή της πόλης μας, στην οποία φιλοξενούνται δεκάδες ηλικιωμένοι.

Η τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 5€. Από σήμερα θα μπορούν οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται εισιτήρια για το μεγάλο αυτό φιλικό παιχνίδι της Κυριακής στα εξής σημεία:

Da Luz Sport Café, Δεληγιώργη 4Β, Τηλ.: 2421026094

και Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Το Γούρικο». Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος), Τηλ.: 2421030249

Εισιτήρια θα διατίθενται και στα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Αυτή την Κυριακή γιορτάζει το ποδόσφαιρο!»

Αύριο Σάββατο στήριξη στο μπάσκετ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλώντας τους φιλάθλους του συλλόγου να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι που δίνει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με την Καλαμπάκα, αύριο Σάββατο 14/4, για τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ακόμη ένα μέλος της οικογένειας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ετοιμάζεται να προσφέρει χαρά και υπερηφάνεια στους χιλιάδες φιλάθλους του Συλλόγου μας, με τους επικείμενους αγώνες του για άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του μεγάλου και ιστορικού Συλλόγου μας να δώσει το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στις 20:00, δυναμικό παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Βόλου και να στηρίξει την Ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης στον σημαντικό αγώνα που δίνει με τον Α.Ο. Καλαμπάκας, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Play off της ΕΣΚΑΘ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Οι αθλητές της ομάδας καλαθοσφαίρισης δίνουν ένα μεγάλο αγώνα για τον Σύλλογό μας και η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ΕΝΑΣ και ΕΝΙΑΙΟΣ, κι ο καθένας από εμάς οφείλει να στηρίζει όλα τα τμήματά του.

Αυτό το Σάββατο κοκκινίζουμε το Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ, στηρίζουμε τους αθλητές μας και δείχνουμε σε όλους ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία οικογένεια, πρωτοπόρος και δυνατός σε όλα τα αθλήματα!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου