ΑΘΛΗΤΙΚΑ

7ος στην Κωνσταντινούπολη ο Αλέξης Παπαλεξίου

7ος-στην-κωνσταντινούπολη-ο-αλέξης-παπ-53966

Ανήμερα του Πάσχα έγινε στην Κωνσταντινούπολη ο Ημιμαραθώνιος της Πόλης και ο παράλληλος αγώνας των 10 χιλιομέτρων. Σε αυτόν έτρεξε ο δρομέας του ΣΔΥ Βόλου Αλέξης Παπαλεξίου, και με πολύ καλή εμφάνιση και χρόνο 35.49 κατέλαβε την 7η θέση.

Νικήτρια στη γενική κατάταξη γυναικών τερμάτισε η Ελένη Πρατσή, σε αγώνα που έγινε στη Κύπρο μερικές ημέρες πριν. Η αθλήτρια του ΣΔΥ Βόλου κέρδισε τον αγώνα 10 χιλομέτρων Run Wild Kyrenia, ενώ στη μικτή κατάταξη ήταν 5η.

Ένας ακόμη αγώνας με συμμετοχή για δρομέα του ΣΔΥΒ ήταν ο 8ος Αγώνας Ορεινού τρεξίματος Οχυρού Νυμφαίας στη Ροδόπη, απόστασης 30 χιλιομέτρων. Ο Σπαρταθλητής Νίκος Σιδηρόπουλος τερμάτισε 3ος στη γενική κατάταξη.

Χωρίς… ησυχία, το ερχόμενο Σάββατο 14 Απριλίου δρομείς του ΣΔΥ Βόλου θα τρέξουν στο Lamia Night & Run.

Οι εγγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί, έτσι όσοι θέλουν να λάβουν μέρος προλαβαίνουν να δηλώσουν στον σύλλογο τη συμμετοχή τους. Σε λίγες ημέρες επίσης θα ανοίξουν οι εγγραφές για τον επόμενο αγώνα που θα συνδιοργανώσει ο σύλλογος.

Ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαΐου από τον Σύλλογο Φίλων Δάσους Κουρί, τον ΣΔΥ Βόλου και τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού. Ο ΣΔΥ Βόλου τέλος ανακοινώνει ότι απέκτησε λογαριασμό και σε άλλα social media. Έτσι μπορείτε πλέον να τον αναζητήσετε στο instagram και στο twiter.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου