ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Εθνική Νεανίδων η Γάτσιου

στην-εθνική-νεανίδων-η-γάτσιου-54334

Στις προπονήσεις προετοιμασίας της Εθνικής Νεανίδων, που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη (Ενωσιακό γήπεδο Μίκρας), το διάστημα από 14-16 Απριλίου 2018, κάλεσε τη Χρύσα Γάτσιου ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Πριόνας.

Οι προπονήσεις της Εθνικής Νεανίδων θα γίνουν με στόχο την επιλογή των παικτριών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής στην Πολωνία, για τη φάση Elite Round, το διάστημα 5-11 Ιουνίου 2018.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Νορβηγία-Ελλάδα (Τρίτη 5 Ιουνίου 2018)

Πολωνία-Ελλάδα (Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018)

Ελλάδα-Ισλανδία (Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018).

Τρεις στην Εθνική Κορασίδων

Τρία κορίτσια του ΑΣ Βόλος 2004 βρίσκονται στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Κορασίδων κ. Αντώνη Πριόνα για το τουρνουά της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τις: Βαϊνοπούλου Κατερίνα, Γεωργολοπούλου Άρτεμις και Τόσκα Μελίσσα, γεννημένες το 2003, που θα βρεθούν το διάστημα από σήμερα Τετάρτη έως και το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστούν στο τουρνουά «Όλες για το παιχνίδι» (#itsawomansgame), που εντάσσεται στα προγράμματα της UEFA και της Ε.Π.Ο. για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΕΠΣ Μακεδονίας και θα έχει την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» και της δράσης «Λύσε τη σιωπή».

Τα 72 κορίτσια κάτω των 15 ετών που κλήθηκαν, θα χωριστούν σε τέσσερις ομάδες και θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα άτυπο Final Four στο γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μίκρα (αγώνες 12 και 14 Απριλίου, ώρες 10:00 και 12:00). Οι αναμετρήσεις θα αποτελέσουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους ομοσπονδιακούς προπονητές των γυναικείων Εθνικών Ομάδων να παρακολουθήσουν από κοντά τις ατομικές ικανότητες των παικτριών και να καταγράψουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Άλλωστε οι παίκτριες αυτές θα αποτελέσουν την πρώτη δεξαμενή επιλογής για τη μελλοντική Εθνική Ομάδα Κορασίδων.

Σημειώνεται ότι στο προπονητικό team τόσο της Εθνικής Νεανίδων όσο και της Εθνικής Κορασίδων θα βρεθεί ο τεχνικός του ΑΣ Βόλος 2004, Χρήστος Κολημήτρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου