ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μοίρασαν χαμόγελα παίζοντας ποδόσφαιρο

μοίρασαν-χαμόγελα-παίζοντας-ποδόσφα-57938

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν ΝΠΣ Βόλος και Εθνική Ελπίδων σε αγώνα που διεξήχθη στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος», με τα έσοδα του αγώνα να πηγαίνουν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΝΠΣ Βόλος επικράτησε της Εθνικής Ελπίδων με 1-0 χάρη στο γκολ του Δεμηρτζόγλου με πλασέ από κοντά στο 73’. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε και ο Βολιώτης Στέφανος Στρούγγης, που ανήκει στον Ατρόμητο, αλλά και ο Χαντζάρας που αγωνίζεται στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλαντζής από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, με βοηθούς τους κ.κ. Αναστασίου και Γοργόρη, επίσης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου έγιναν ειδικές βραβεύσεις, με τον Κώστα Θεοδώρου, πρόεδρο του Ορφανοτροφείου Βόλου να παραλαμβάνει βραβείο από τον ταμία της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣΘ, Περικλή Λασκαράκη και τον κ. Μίλτο Καλόγηρο, μέλος της ΕΠΣΘ, ενώ βραβεύτηκε και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος από τον κ. Παναγιώτη Παπαχρήστο, μέλος της ΕΠΟ.

Η αποστολή των δυο ομάδων που έδωσαν το παρών στον αγώνα:

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κουσιάδης, Στάικος, Μασούρας, Γιανούτσος, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Νάτσος, Πινιώτης, Μπαστιάνος, Μελικιώτης, Βέργος, Πίσπας Χαντζάρας, Στρούγγης, Λάμπρου Πάρρας, Καρατάσιος, Σιαμπάνης.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουμγιαλίδης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος, Πέντα, Καμπαγιέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος, Τζελίδης, Ζέρης, Μελισσόπουλος, Μούτσα, Δεμηρτζόγλου, Ντόσης, Μηλιώτης.

Επισκέφθηκαν το Ορφανοτροφείο

Χθες το πρωί η Εθνική Ελπίδων επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο Βόλου, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να δίνουν τις ευχές τους στα παιδιά για το Πάσχα και να τους μοιράζουν δώρα. Σε δήλωσή του για την επίσκεψη, ο ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Νικοπολίδης τόνισε: «Ανταλλάξαμε ευχές με τα παιδιά για τις γιορτές του Πάσχα. Ήταν μια ευχάριστη συνάντηση και -παρότι τα παιδιά είναι μικρά- εντυπωσιάστηκαν που γνώρισαν ποδοσφαιριστές με το εθνόσημο στο στήθος και θέλησαν να μάθουν τα ονόματα όλων των παικτών. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι είδαμε τα παιδιά αυτά τόσο χαρούμενα».

Από την πλευρά του ιδρύματος, την Εθνική Ελπίδων υποδέχθηκαν ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Θεοδώρου και η γενική γραμματέας Αντωνία Γιαννουσά-Νταοπούλου.

Ο κ. Θεοδώρου σε σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τα μέλη της Εθνικής για την επίσκεψη, ενώ αναφερόμενος στον ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Νικοπολίδη, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας και ιδιαίτερα για τα παιδιά να συναντούν εδώ στο ίδρυμά μας μια μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού και ευρωπαϊκού αθλητισμού, έναν θρύλο του ποδοσφαίρου, από τους πρωταγωνιστές του άθλου του 2004 και όχι μόνο. Τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα για την επίσκεψη των διεθνών, και εκ μέρους της διοίκησης του Ορφανοτροφείου τους ευχαριστούμε που ήρθαν εδώ».

Τέλος, η διοίκηση του Ορφανοτροφείου παρέθεσε πρόγευμα στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου