ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρειάζεται να περιμένει κι άλλο…

χρειάζεται-να-περιμένει-κι-άλλο-477224

Χρειάζεται να περιμένει κι άλλο τελικά η Νίκη Βόλου για να βρεθεί στην κορυφή της Football League 2. Το μεγάλο διπλό της Καλλονής στα Γιαννιτσά χάλασε τα σχέδια των κυανολεύκων, που προσωρινά μετά το αποτέλεσμα του Σαββάτου βρέθηκαν στην πρώτη θέση, αλλά επανήλθαν στη δεύτερη με την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου.
Στη Νέα Ιωνία βέβαια δεν τους απογοητεύει το γεγονός αυτό. Επιθυμία τους βέβαια ήταν να βρεθούν σε θέση «οδηγού», αλλά ξέρουν ότι αργά ή γρήγορα, αν συνεχίσουν το σερί τους, θα έρθει και η μέρα που θα φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Αυτό που κρατούν μέχρι στιγμής είναι το σερί των τριών συνεχόμενων νικών, που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση σε απόσταση δυο βαθμών από την πρώτη ομάδα της Μυτιλήνης και τους δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούν και να κάνουν σχέδια για το μέλλον τους.
Η νίκη επί του Εθνικού Φιλιππιάδας ήρθε πιο εύκολα από ό,τι καταμαρτυρά το τελικό 2-1 με τη Νίκη να χάνει αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να διευρύνει το σκορ, αλλά και τον Εθνικό να αδικείται από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, αφού μετά το γρήγορο τέρμα που δέχτηκε αρκετές φορές έκανε την άμυνα των κυανολεύκων να ανησυχήσει.
Οπως και να ’χει πάντως, δίκαια οι κυανόλευκοι βάσει της συνολικής τους εικόνας έφτασαν στην επικράτηση και στην έκτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2. Σκοπός τους είναι να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να καταφέρουν να περάσουν αλώβητοι και από την Ζάκυνθο την επόμενη αγωνιστική.
Στα θετικά περνάει και το γεγονός ότι η Νίκη γίνεται παιχνίδι με παιχνίδι όλο περισσότερο ομάδα. Βρίσκεται καλύτερα στο γήπεδο και αρχίζουν και δείχνουν καλά στοιχεία, παίκτες που ήρθαν να κάνουν την διαφορά. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι οι παίκτες της βρίσκουν πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίκτυα. Εχουν σκοράρει οκτώ φορές στα τελευταία πέντε ματς, ενώ στα έξι πρώτα τους παιχνίδια είχαν πετύχει συνολικά μόλις τρία τέρματα.
 
Φιλικό με Αλμυρό σήμερα
Φιλικό με τον ΓΣΑ που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ., στο γήπεδο του Αλμυρού θα δώσει σήμερα στις 3 μετά το μεσημέρι η ομάδα της Νίκης Βόλου. Ο Αρμάντο Μαρέντζι θα έχει την ευκαιρία να δει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Φιλικό δίνεται κάθε εβδομάδα με ομάδα της περιοχής για να μπορεί ο Κροάτης τεχνικός να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και κυρίως αυτών που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Κόσογλου και Βλάχος και η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.
 
Ζήτησε βοήθεια
Συνάντηση με τοπικούς επιχειρηματίες είχε κατά τη σύντομη παραμονή του στον Βόλο ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου μίλησε μαζί τους και τους εξέφρασε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Παράλληλα ζήτησε την βοήθειά τους και την οικονομική στήριξη της ομάδας για να μπορέσει φέτος να κάνει το «άλμα» και να αλλάξει κατηγορία.
Ο Γιδόπουλος συναντήθηκε επίσης με τους συνεργάτες του και συζήτησε θέματα που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ, ενώ έγινε και το αναμενόμενο ραντεβού με τον Αρμάντο Μαρέντζι.  
 
Συνεδριάζει η ΕΠΑΕ
Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 17.00 το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ΟΠΑΠ – Football League 2 ΟΠΑΠ με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: Σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, Ενημέρωση επί οικονομικών θεμάτων της Ένωσης, Αγωνιστικά θέματα Football League, Διάφορα Θέματα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να συζητηθούν και οι θέσεις της διοργανώτριας αρχής απέναντι στην αποχή που σχεδιάζει να κάνει ο Βόρειος Ομιλος και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της τρίτης κατηγορίας.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου