ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ακαδημίες της Δάφνης σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη

οι-ακαδημίες-της-δάφνης-σε-τουρνουά-στ-60649

Έχοντας λάβει πλούσιες εμπειρίες, αλλά και ποδοσφαιρικές γνώσεις, επέστρεψαν οι ακαδημίες του Α.Ο. Δάφνης Βόλου από τη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχαν σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΑΣ Κανονιέρηδες, το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Στην αποστολή συμμετείχαν περίπου 22 παιδιά, γονείς προπονητές, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Δάφνης Ιωάννης Τσάτσος, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τάκης, το μέλος του Δ.Σ. Απόστολος Κουσιαλάκης κι ο έφορος ακαδημιών Μελέτης Γιούργας.

Οι ακαδημίες του Α.Ο. Δάφνης, αγωνίστηκαν με τις αντίστοιχες ακαδημίες του Εθνικού Ευόσμου, του Αγροτικού Αστέρα και φυσικά της διοργανώτριας ομάδας ΑΣ Κανονιέρηδες.

Μάλιστα είχαν την ευκαιρία μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών, να επισκεφτούν το γήπεδο του ΠΑΟΚ και την μπουτίκ της ομάδας στην Τούμπα.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Δάφνης Βόλου, ευχαριστεί τους Κανονιέρηδες και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Φώτη Μούντα για την πρόσκληση και δεσμεύεται να ανταποδώσει την φιλοξενία, καθώς και τον Διευθυντή ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο για την επίσκεψη στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Τουρνουά Αγ. Άννα

Να σημειωθεί ότι την εβδομάδα μετά το Πάσχα, οι ακαδημίες του Α.Ο. Δάφνης, θα συμμετέχουν σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνουν οι ακαδημίες της Αγίας Άννας, με τη συμμετοχή κι άλλων ομάδων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου