ΠΟΛΟ

Με Ηλιούπολη για να συνεχίσει το σερί

με-ηλιούπολη-για-να-συνεχίσει-το-σερί-63299

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Τον Γ.Σ. Ηλιούπολης υποδέχεται σήμερα (3μ.μ.) το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2, με μοναδικό στόχο ακόμα μία νίκη και τους 3 βαθμούς.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα στοχεύει, στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων, να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία με εκείνη του πρώτου γύρου, όπου με συνολική συγκομιδή 76 τερμάτων, πέτυχε 5 νίκες σε 7 παιχνίδια, συγκεντρώνοντας συνολικά 15 βαθμούς.

Η εξαιρετική της παρουσία σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο έφερε τη Νίκη στη 2η θέση του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Βόλου να βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την είσοδο στα play off, που θα της εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή στην κατηγορία.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, οι κυανόλευκοι είχαν αντιμετωπίσει την αντίπαλό τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με 12-7, δείχνοντας μετέπειτα τα… δόντια τους, τρέχοντας ένα νικηφόρο σερί, με μοναδική ενδιάμεση ήττα, εκείνη από το ΝΟ Πατρών, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας.

Οι Βολιώτες, που στο παιχνίδι με την ομάδα της Ηλιούπολης θέλουν δίπλα τους τον κόσμο τους, που γεμίζει τις εξέδρες σε κάθε παιχνίδι, δούλεψαν ολόκληρο το προηγούμενο διάστημα και είναι πανέτοιμοι να πανηγυρίσουν ακόμα μια νίκη, που θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο τους.

Ο Δημήτρης Μπλάνας υπολογίζει για το παιχνίδι τους: Φαρσάρη, Δανιήλ, Γλούμη, Γιαβαρίδη, Γκανάτσιο, Μαρτζούχο, Θεοδωρόπουλο, Τάσιο Σαραγγανίδα, Μακρή, Κόφφα, Γκατζούνα, Βάτσο, Μόσιο, Κοκκινάκη.

Το πρόγραμμα

14:30 Άρης-Νηρέας Πάτρας

Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης

Διαιτητές: Σπανούδης, Καρούλης

15:00 Νίκη Βόλου-ΓΣ Ηλιούπολης

Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

16:00 ΝΟ Πατρών-Όμιλος Φίλων Θαλάσσης

Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός»

Διαιτητές: Κουρέτας, Βασιλείου

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1. ΝΟ Πατρών 18 (70-51)

2. Νίκη Βόλου 15 (76-50)

3. Άρης 15 (61-36)

4. ΓΣ Ηλιούπολης 12 (65-50)

5. ΟΦΘ 9 (63-62)

6. ΝΟ Λάρισας 6 (54-81)

7. Νηρέας Πατρών 6 (46-65)

8. ΝΟ Χαλκίδας 3 (39-77)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου