ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για τη νίκη έχοντας πολλούς λόγους

για-τη-νίκη-έχοντας-πολλούς-λόγους-477588

Με αισιοδοξία για την τέταρτη φετινή νίκη και τρίτη στο Βόλο, με τον κόσμο στο πλευρό του, θέλοντας να αξιοποιήσει την έδρα και θέλοντας να κάνει το βαθμολογικό άλμα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνισθεί σήμερα στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την Καβάλα σε ένα ματς της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του, αφού μετά από πέντε ισοπαλίες, εκ των οποίων τρεις εκτός έδρας και μια νίκη στο Βόλο, ώστε να βρεθεί ακόμη ψηλότερα βαθμολογικά .

Στις τελευταίες εξόδους ο Ολυμπιακός πήρε βαθμούς ισοπαλίας, αν και δικαιούταν νίκη σε Περιστέρι, Καυτανζόγλειο και Σέρρες, αλλά σήμερα θέλει να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε στην περασμένη αγωνιστική με την Τρίπολη και να επαναλάβει ό,τι με την Κέρκυρα

Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς λόγους για τη νίκη με κυριότερο ότι θα είναι πρώτη επαρχιακή ομάδα και σε θέση Ευρώπης στη βαθμολογία και ο Σάκης Τσιώλης θα έχει και πάλι κάποιες αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς, αφού εκτός του ότι αναγκαστικά απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο γκολκίπερ Γιακούποβιτς που έχει αγωνισθεί σε 10 ματς, επανέρχεται μετά από 2 ματς ο Σενεγαλέζος αμυντικός Παπά Χαλιφά Σανκαρέ και θα παίξει ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο με τον Πέτερ Ντολεζάι, ενώ στην επίθεση φαίνεται πως θα προτιμηθεί ο Χουάν Μαρτίν αντί του Μάριο Μπρέσκα.

Και στα χαφ ενδέχεται να αλλάξει το σχήμα με τούς Καπετάνο, Ρίκκα, Ρόκκα να διεκδικούν μια θέση στο 4-4-2, ενώ ίσως παίξουν δυο στο 4-1-4-1.

Στην αποστολή είναι μετά από καιρό ο Πλιάγκας, ενώ και ο Φραντζιπάνε αναζητεί μια ευκαιρία.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Σάκης Τσιώλης αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ρόκα, Μαρούλης, Ντολεζάι, Τομάς, Σανκαρέ, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Κάστρο, Ουμπίδες, Καπετάνος, Άλβαρες, Ρίκκα, Φραντζιπάνε, Ρόκας, Μόνχε, Πλιάγκας, Μαρτίν, Μπρέσκα και Σολάκης.

Οι ερυθρόλευκοι φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν με νίκη το σερί τους (έχουν 1 νίκη – 5 ισοπαλίες) και στο δεύτερο συνεχόμενο ματς στο Πανθεσσαλικό να αξιοποιήσουν περισσότερο την έδρα.

Στο σημερινό ματς ο Ολυμπιακός περιμένει και πάλι τον κόσμο, θέλοντας να ανεβαίνει ο μέσος όρος θεατών που καθιστά την ομάδα πρώτη επαρχιακή στα εισιτήρια και με νίκη θα γίνει και πρώτη επαρχιακή στον βαθμολογικό πίνακα…

Το κλίμα είναι καλό, αφού προχθές μετά την προπόνηση στο γεύμα προς τους ποδοσφαιριστές ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος υπογράμμισε την αξία της ομάδας, ενώ τόνισε ότι τώρα πρέπει και μπορούν να κερδίσουν ό,τι άδικα έχασαν σε άλλα ματς .

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου