ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός

στην-κέρκυρα-ο-παναθηναϊκός-477611

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός θα παίξει μόνο για τη νίκη στην Κέρκυρα κόντρα στην τοπική ομάδα και στο ματς που ξεχωρίζει από τους αγώνες της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον οριστικό αποκλεισμό από την Ευρώπη και συνεχίζοντας στο… τέμπο της τελευταίας αγωνιστικής (ανατροπή με Ηρακλή), να πετύχει την πρώτη νίκη στην εποχή Φερέιρα.

Το «τρίποντο» θα το κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα, χωρίς τη βοήθεια των Σίντνεϊ Γκοβού και Σεμπάστιαν Λέτο, αφού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους απέκλεισε από την αποστολή των «πρασίνων» όπως έμεινε και ο Σωτήρης Νίνης.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σήμερα στην Τούμπα και μαζί θέλει να επιστρέψει και στο νικηφόρο σερί (τέσσερα ματς) που έτρεχε πριν κατέβει στο «Καραϊσκάκη». Εμπόδιο θα προσπαθήσει να του σταθεί ο Ατρόμητος, που έφυγε γελαστός από την τελευταία του έξοδο (Ν. Σμύρνη), ωστόσο εκείνη ήταν και η μοναδική νίκη του στα τελευταία επτά παιχνίδια.

Στο ματς Αστέρας Τρίπολης-SKODA Ξάνθη θα δούμε αν θα υπάρξει τέλος στη… φιλοξενία! Μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες (εκ των οποίων δύο με ήττα), ο Αστέρας δεν έχει περιθώρια να κάνει κι άλλον αντίπαλο να νιώσει… σαν στο σπίτι του στην Τρίπολη. Πόσω μάλλον αντίπαλο (σαν την Ξάνθη) που έχει «πάρει τα πάνω του» και με νίκη (την πρώτη εκτός έδρας) θα τον «τσακώσει» στη βαθμολογία.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος που έδειξε σημάδια ζωής στο «Αλκαζάρ» και έκλεισε -στην κυριολεξία- το σπίτι της Λάρισας χρειάζεται νίκες και στο δικό του για να ξεφύγει από τον πάτο. Από ‘κει που απέχει αρκετά ο σημερινός του αντίπαλος Ηρακλής, ο οποίος θα προσπαθήσει να μετατρέψει σε παρένθεση την ήττα από τον Παναθηναϊκό (μέχρι τότε μετρούσε πέντε αγωνιστικές αήττητος).

Συνοπτικά οι σημερινοί αγώνες της 12ης ημέρας:

15:00 Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα (Πανθεσσαλικό στάδιο) NOVA

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη (Τρίπολη)

15:00 Πανιώνιος-Ηρακλής (Νέα Σμύρνη) NOVA

17:15 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (Τούμπα) NOVA

19:30 Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (ΕΑΚ Κέρκυρας) NOVA

 

Η επόμενη αγωνιστική (13η)

Σάββατο 4/12

Ηρακλής-Εργοτέλης (17:15)

Πανιώνιος-Κέρκυρα (17:15)

Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός (19:30)

Κυριακή 5/12

SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου (15:00)

Ατρόμητος-ΑΕΚ (15:00)

Άρης-Αστέρας Τρίπολης (17:15)

Λάρισα-ΠΑΟΚ (17:15)

Καβάλα-Ολυμπιακός (19:30)

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου