ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Αβάντες Χαλκίδας αύριο ο Βόλος 2004

με-αβάντες-χαλκίδας-αύριο-ο-βόλος-2004-477986

Την ομάδα της Χαλκίδας θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή ο Βόλος 2004 στη συνέχεια του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Γυναικών. Οι ερυθρόλευκες βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλουν να παραμείνουν εκεί.

Η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει αύριο στις 3 μ.μ. και αναμφίβολα απέναντι σε μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας στόχος είναι τόσο η νίκη, όσο και η καλή εμφάνιση.

Από την πλευρά της η τεχνική ηγεσία επιθυμεί μια εμφάνιση ανάλογη με εκείνη που πραγματοποίησε ο σύλλογος την προηγούμενη Κυριακή, όταν και με σκορ 7-2 συνέτριψε τις Αμαζόνες Δράμας εκτός έδρας.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες, ενώ αύριο το πρωί θα αναχωρήσει για τη Χαλκίδα. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Αντζέλοβα, Κανιάκα, Γουγούση, Παπαδοπούλου, Πελεκούδα, Ζήγρα, Ντάφου, Κλόντζα, Μαλισιώρα, Μπαλαμούτη, Γιοβάνοβιτς, Τσιρδάνη, Παρασκευοπούλου, Δημητριάδη, Όρτενταλ, Τραΐκοβιτς και Χατζηλιόντα. Στο αυριανό παιχνίδι αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες και παίκτριες οι οποίες δεν έχουν μέχρι σήμερα μεγάλο χρόνο συμμετοχής αλλά δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν επάξια στο βασικό σχήμα. Παίκτριες για παράδειγμα όπως είναι η Παρασκευοπούλου ή η Χατζηλιόντα, η οποία και προέρχεται από τραυματισμό.

Σήμερα στο γήπεδο της Τριανδρίας ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τις Νέες του Εργοτέλη.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου