ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλητές Θεσσαλίας οι έφηβοι του Αιολικού

πρωταθλητές-θεσσαλίας-οι-έφηβοι-του-α-69039

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μπάσκετ του Αιολικού Βόλου που στέφτηκε πρωταθλήτρια Θεσσαλίας στους εφήβους. Με μεγάλη άνεση ο Αιολικός κατέβαλε την αντίσταση του Ολυμπιακού Καρδίτσας στον τελικού του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ και στέφθηκε πρωταθλητής Θεσσαλίας στο κλειστό του Αμπελώνα. Το τελικό σκορ 70-51 κολακεύει τους ηττημένους, αφού ο Αιολικός ήταν κλάσεις ανώτερος από τον αντίπαλό του και είχε πλεονέκτημα 19 πόντων ήδη από το πρώτο μέρος (42-23). Στο 30’ ο Ολυμπιακός Καρδίτσας κοιτούσε την ομάδα του Αντώνη Σαμαρά με τα … κιάλια, αφού οι Βολιώτες ξέφυγαν με 29 πόντους (60-31), ωστόσο στην τελευταία περίοδο οι αλλαγές και η σιγουριά για τη νίκη έφεραν τη μείωση της διαφοράς στους 19 πόντους.

Για τους θριαμβευτές δεν υπήρξε υστερήσας, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Θοδωρής Σούλης με 18 πόντους και 4 τρίποντα, καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει τριπλ νταμπλ, αφού είχε 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του και ο Λογοδότης με 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-8, 42-23, 60-31, 70-51

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Σαμαράς Αντώνης): Αντωνίου 4, Ζαρνακούπης 5 (1), Παρισάκης 2, Σπανόπουλος 5 (1), Λογοδότης 16 (1), Σούλης 18 (4), Γεωργατζής 6, Μπακίρης 2, Παππάς, Σκαρίμπας 2, Βαγιόπουλος 10, Δαρτιώτης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της διοίκησης

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Αιολικού επισημαίνει: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στον προπονητή μας Αντώνη Σαμαρά. Συγχαρητήρια και στους αθλητές του Ολυμπιακού Καρδίτσας για την αγωνιστικότητά τους. Όταν στην κερκίδα οι φίλαθλοι σωπαίνουν, οι διαιτητές έχουν πετύχει στο έργο τους. Συγχαρητήρια! Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία του υπεύθυνου του κυλικείου του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αμπελώνα κ. Τοκμαλή Βασιλείου. Παιδιά, η όμορφη Θεσσαλονίκη σας περιμένει. Καλή συνέχεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου