ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλη Εθνική σήμερα με Αίγυπτο

αλλη-εθνική-σήμερα-με-αίγυπτο-69058

Αλλαγές στην ενδεκάδα της Εθνικής ετοιμάζει ο Μίχαελ Σκίμπε για το σημερινό φιλικό της στη Ζυρίχη με την Αίγυπτο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του και από χθες ταξίδεψε για τη Ζυρίχη, όπου σήμερα (21:00) epsilon tv) θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο στο «Letzigrund Stadion».

Σε αυτό το ματς δεν θα είναι ο Βολιώτης Δημήτρης Λημνιός και ο Ευθύμης Κουλούρης, καθώς οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν στην Εθνική Ελπίδων για την αναμέτρηση με την Τσεχία στην Ξάνθη.

Το ευχάριστο για τον Μίχαελ Σκίμπε είναι πως θα έχει διαθέσιμους όλους τους άλλους διεθνείς, συμπεριλαμβανομένων των Κώστα Μήτρογλου και Νίκου Καρέλη. Οι δύο επιθετικοί υπολογίζονται κανονικά για τη φιλική αναμέτρηση με τους Αιγύπτιους και όπως έχει δηλώσει ο Γερμανός τεχνικός την παραμονή του αγώνα με την Ελβετία, ο Νίκος Καρέλης θα βρίσκεται στις αρχικές επιλογές.

Όσον αφορά τα πλάνα του εκλέκτορα της Εθνικής για την ενδεκάδα, αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές. Εκτός από τον φορ της Γκενκ, πιθανότατα θα επιλέξει επιπλέον 4-5 νέα πρόσωπα με τους Μιχάλη Μπακάκη, Κώστα Σταφυλίδη, Γιώργο Τζαβέλλα, Δημήτρη Κουρμπέλη και Παναγιώτη Ταχτσίδη να διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα της «γαλανόλευκης».

Ως συνήθως, ο Μίχαελ Σκίμπε δεν φανερώνει τις επιλογές του στη διάρκεια των προπονήσεων, ενώ ούτε αυτή τη φορά έχει αναφέρει κάτι στους ποδοσφαιριστές του τις τελευταίες ημέρες.

Ο διαιτητής του φιλικού θα είναι ο Ελβετός Φενταγί Σαν με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σλάνταν Γιοσίποβιτς και Ζεν Ιβ Βιχτ.

Από εκεί και πέρα ο Μίκαελ Σκίμπε, μαζί με τον συνεργάτη του Σταμάτη Αντωνίου παρακολούθησαν ήδη τον αγώνα της Ουγγαρίας κόντρα στο Καζακστάν, ενώ και σήμερα Τρίτη (27/3) θα παρακολουθήσουν και το φιλικό της Ουγγαρίας-Σκωτία. Η Ουγγαρία έχει βρεθεί στον ίδιο όμιλο με την Εθνική στο UEFA Nations League, μαζί με τη Φινλανδία και την Εσθονία, και για αυτό ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός αποφάσισε να παρακολουθήσει τον τρόπο παιχνιδιού της.

Σχεδόν 90 ημέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ στη Ρωσία, τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από τις τέσσερις γωνιές της υφηλίου, δίνουν αγώνες προετοιμασίας

Εκτός από την Εθνική Ελλάδας που θα αντιμετωπίσει στη Ζυρίχη (21:00) την Αίγυπτο του Αμρ Ουάρντα και του Μοχάμεντ Σαλάχ , από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αγώνες Ρωσία-Γαλλία, Αγγλία-Ιταλία, Γερμανία-Βραζιλία, Ισπανία-Αργεντινή, ενώ οι σημαντικότερες σημερινές αναμετρήσεις είναι οι εξής:

Ελλάδα-Αίγυπτος

Νιγηρία-Σερβία

Ιαπωνία-Ουκρανία

Ρωσία-Γαλλία

Ελβετία-Παναμάς

Αγγλία-Ιταλία

Δανία-Χιλή

Ισπανία-Αργεντινή

Ουγγαρία-Σκωτία

Ρουμανία-Σουηδία

Βέλγοι-Σαουδική Αραβία

Γερμανία-Βραζιλία

Πολωνία-Νότια Κορέα

Αυστραλία-Κολομβία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου