ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Βόλο το Κύπελλο kyokushinkai karate

στο-βόλο-το-κύπελλο-kyokushinkai-karate-478103

 

Στο Βόλο θα πραγματοποιηθεί το Κύπελλο kyokushinkai karate 2010. To Κύπελλο knock-down πλήρους επαφής του δυναμικού kyokushinkai karate, θα γίνει την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 στο κλειστό Γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος , με την συμμετοχή συλλόγων της Πανελλήνιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate. Το εν λόγω Πρωτάθλημα ανέλαβε ο προπονητής των συλλόγων του kyokushinkai karate Βόλου και Αλμυρού κ. Ιωάννης Στεφάνου, αρχηγός και εκπρόσωπος του μεγαλύτερου γκρουπ της Ιαπωνίας στην χώρα μας, υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βόλου.

Στους αγώνες Kumite (αγώνας μεταξύ δύο αντιπάλων), οι αθλητές θα αγωνιστούν σε κατηγορίες κιλών και κατά ηλικίες σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate (I.K.O.), φορώντας προστατευτικές κάσκες στο κεφάλι και επικαλαμίδες στα πόδια για την αποφυγή τραυματισμών.

Στο Κύπελλο του Kyokushinkai karate οι αθλητές θα αγωνιστούν και στα ΚΑΤΑ (ατομικοί αγώνες τεχνικών του καράτε με υποτιθέμενους αντιπάλους). Οι αθλητές διακρίνονται και βραβεύονται για την ικανότητα επίδειξης τεχνικών, την σταθερότητα, την ταχύτητα και τον δυναμισμό τους.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9.00 το πρωί και στις 12.00 θα γίνει επίσημη τελετή έναρξης του πρωταθλήματος, με την παρέλαση των αθλητών και με θεαματικές επιδείξεις του Kyokushinkai Karate από επίλεκτες ομάδες αθλητών.

Στους αγώνες η Πανελλήνια Οργάνωση του Kyokushinkai Karate θα βραβεύσει τους επίσημους καλεσμένους της, τους χορηγούς της ομάδος μας στο εξωτερικό, τον μεγαλοχορηγό κ. Παύλο Πάνο με το κατάστημα, «Χρώμα Πάνος» και τον κ. Κων/νο Κουκουβίνο καθώς και τους προπονητές των Συλλόγων για την προσφορά τους στην άθληση και διαπαιδαγώγηση των αθλητών μέσω της ευγενούς άμιλλας.

Ο εκπρόσωπος της χώρας μας στο Kyokushinkai karate κ. Ιωάννης Στεφάνου και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης κ. Κων/νος Νασιούλης ευχαριστούν θερμά τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου για την υποστήριξη τους στους Αγώνες Κυπέλλου 2010 Kyokushinkai Karate

Η είσοδος στους αγώνες θα είναι ελεύθερη και καλούνται όλοι οι φίλοι του αθλήματος να στηρίξουν με την παρουσία τους το Κύπελλο καθώς θα παρακολουθήσουν δωρεάν δυναμικούς αγώνες Νοκ – Ντάουν Kyokushinkai Karate.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου