ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εσπασε το αήττητο του Ηρακλή

εσπασε-το-αήττητο-του-ηρακλή-478505

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα χθες στο Παντελής Μαγουλάς οι Νέοι Αθλητές Νίκης επικράτησαν με 2-1 του Ηρακλή Βόλου, ο οποίος μέχρι και χθες ήταν αήττητος, έχοντας μάλιστα οκτώ νίκες σε οκτώ παιχνίδια.
 
Κάτι τέτοιο πάντως δεν έδειξε να επηρεάζει να επηρέασε τους παίκτες του Δημήτρη Κόφφα οι οποίοι με περίσσιο πάθος και ποδοσφαιρικό θράσος μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον νεαρό Χατζητρακόσια να κερδίζει τον Μίχα και να ανοίγει το σκορ. Στο 18ο λεπτό μετά από σέντρα του Αθανασιάδη από τα αριστερά ο Δαμάσκος έπιασε κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μίχα.
 
Ο Ηρακλής πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με τέρμα του Τοπάντζα έπειτα από πάσα του Παπαστεργίου ισοφάρισε στο 19’ και οι ισορροπίες επανήλθαν.
Μάλιστα ο Παπαστεργίου θα μπορούσε να κάνει και το 1-2 ,αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από την εστία του Κεφαλά στο 22’.
 
Οι Νέοι Αθλητές με νέα αντεπίθεση από τα αριστερά έχασαν ακόμη μία καλή ευκαιρία όταν ο Βλαχάβας σέντραρε αριστερά και ο Δαμάσκος εκ νέου δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας την μπάλα άουτ με προβολή.
Τελικά το 2-1 έγινε στο 27’ όταν ο Φέζο αιφνιδίασε τον Μίχα και με φάουλ από τα τριάντα και πλέον μέτρα σκόραρε εκ νέου για τους Νέους Αθλητές Νίκης.
 
Με το σκορ υπέρ των γηπεδούχων δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη η απόδοση των δύο ομάδων δεν ήταν η ίδια, μιας και οι συνεχόμενες διακοπές δεν επέτρεψαν να παιχθεί ποδόσφαιρο ανάλογο του πρώτου μέρους. Ο Χατζητρακόσιας όμως είχε μεγάλη ευκαιρία στο 71ο λεπτό όταν βγήκε απέναντι από τον Μίχα, αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή διάβασε έγκαιρα την φάση και με τα πόδια απομάκρυνε το πλασέ του νεαρού επιθετικού και σκόρερ του πρώτου τέρματος.
 
Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε και για τον Ηρακλή όταν μετά από σύγχυση στα καρέ του Κεφαλά ο Παπαστρεργίου έπιασε γυριστό σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο τερματοφύλακας των Νέων Αθλητών έδιωξε σε κόρνερ με γροθιές διατηρώντας έτσι το 2-1 στο 76’.
 
Μέχρι το τέλος οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο και ακόμη και μετά από επτά λεπτά καθυστερήσεων ο Ηρακλής δεν κατάφερε να αποφύγει την πρώτη φετινή του ήττα. Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού μάλιστα αποβλήθηκε ο Πακλατζής με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση του επόπτη.
 
 
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ: Κεφαλάς, Διαμαντής, Βλαχάβας, Ν. Φέζο, Ευθυμίου, Πασχάλης, Δαμάσκος (86’ Α. Φέζο), Κεμάλι (65’ λ.τρ. Γεωργατζής), Αθανασιάδης (67’ Μελέτης), Φιλατζικιώτης, Χατζητρακόσιας.
 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ: Μίχας, Νάκο, Αγραφιώτης, Ναλμπάντης, Παλαιολόγου (52’ Ασλάνογλου), Θεοδοσιάδης, Καρυωτάκης, Δ. Τσουκάλης, Παπαστεργίου, Καμακάς (46’ Ξηροφώτος), Τοπάντζα (72’ Πακλατζής).
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου