ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλήρης η Εθνική με Ελβετία και Αίγυπτο

πλήρης-η-εθνική-με-ελβετία-και-αίγυπτο-74720

Χωρίς προβλήματα και με το βάρος της δουλειάς να δίνεται στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων, συνεχίστηκε χτες η προπόνηση της Εθνικής ανδρών ενόψει του αγώνα με την Ελβετία στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή. Θα ακολουθήσει κι άλλο φιλικό, στην Ελβετία, με αντίπαλο την Αίγυπτο, την Τρίτη 27 Μάρτη.

Το «παρών» έδωσαν σε όλο το πρόγραμμα και οι Καρνέζης, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Μήτρογλου, Τοροσίδης, Γιαννιώτας, Ρέτσος και Παπασταθόπουλος, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες αντιμετώπιζαν ενοχλήσεις.

Με τους δύο αυτούς δυνατούς φιλικούς αγώνες ξεκινά την προετοιμασία της η εθνική μας ομάδας ποδοσφαίρου ενόψει των υποχρεώσεών της στα προκριματικά των εθνικών ομάδων, στη νέα διοργάνωση που καθιέρωσε η UEFA.

Αύριο Παρασκευή στις 8 μ.μ. η εθνική μας ομάδα υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ελβετία, ενώ την επόμενη Τρίτη στη Ζυρίχη η ομάδα του Σκίμπε αντιμετωπίζει την Αίγυπτο του Σαλάχ της Λίβερπουλ και του Ουάρντα του Ατρομήτου.

Ο Μίκαελ Σκίμπε στην πρώτη προπόνηση της «γαλανόλευκης» που πραγματοποιήθηκε, είχε παραχωρήσει άδεια σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο μία ημέρα αργότερα βρέθηκαν όλοι στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός ανέβασε τους ρυθμούς, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη στο φιλικό αγώνα με την Ελβετία.

Ο Μίκαελ Σκίμπε χώρισε τους παίκτες τους σε τρεις ομάδες, κάνοντας ασκήσεις με την μπάλα και κατοχή σε μικρούς χώρους.

Με τους μπλε αγωνίστηκαν οι: Μανωλάς, Τζαβέλλας, Ζέκα, Ταχτσίδης, Μπακάκης, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης και Πέλκας, με τους κίτρινους οι: Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Γιαννιώτας, Λυκογιάννης, Τζιόλης, Μπακασέτας και Μήτρογλου, ενώ με τους πορτοκαλί οι: Κουρμπέλης, Παπαδόπουλος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Δώνης, Κουλούρης, Λημνιός, Φορτούνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου