ΤΟΠΙΚΟ

Νίκη ελπίδας και παραμονής για τον Παγασητικό με υπογραφή Τσένα

νίκη-ελπίδας-και-παραμονής-για-τον-παγ-78599

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο ο Παγασητικός πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 και με ανατροπή απέναντι στην Αγία Παρασκευή σε μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που έχουν ως κοινό στόχο την παραμονή.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα στο 20’ όταν ο Γιαννούλας πέρασε ωραία κάθετη πάσα στον Καραγιάννη, ο οποίος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Κλεάνθη για το 0-1.

Oι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ρυθμό και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 45’ με τον Τσένα να πιάνει ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής και να στέλνει την μπάλα στο αριστερό γάμα. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 67’ η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου έφτασε στη μεγάλη ανατροπή όταν ο Καραγιώργος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Τσιτσιρίκο να βγαίνει από την εστία του για να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συγκρούστηκαν -με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μάλιστα να αντικαθίστανται και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις στη συνέχεια- με τον διαιτητή να μην διακόπτει την ροή του παιχνιδιού και στην εξέλιξη της φάσης ο Τσένα με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα σε κενή εστία στα δίχτυα, χαρίζοντας ένα «χρυσό» τρίποντο στην ομάδα του.

Σκόρερ: (45’, 67’ Τσένα-20’ Καραγιάννης)

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Γκατζούνας, Μυλωνάς, Ζιώγας, Καράνταγλης, Κουτλουμπάσης (78’ Μαρούγκας), Λάιος, Καραγιώργος (95’ Δουλάς), Δημητρίου, Σίμος (92’ Μάρκος)

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος (74’ λ. τρ. Ζήγρας), Κούκιος (68′ Αλαμάνης) Παναγιώτου, Λούμπάρδος, Χατζημητροφάνης, Τσίλογλου (92’ Κατσαγεωργίου), Μαλακασιώτης, Γιαννούλας, Καραγιάννης, Τρίμης, Λιάτσικος (82’ Μεγαγιάννης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου