ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάσχος και Καραμανλής «καθάρισαν» για τον Διαγόρα

πάσχος-και-καραμανλής-καθάρισαν-γι-78654

Εύκολη νίκη με 2-0 για τον Διαγόρα που σκόραρε δύο τέρματα και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη του σκορ, έστω κι αν ο αρχηγός της Αλ. Κουβελάς έλειπε και θα απουσιάσει για ακόμη επτά αγωνιστικές, μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε. Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ στο 43’ με τον Γουτούλη να κάνει την σέντρα και τον Πάσχο με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κεφαλά για το 1-0. Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου διπλασίασε τα τέρματά της χάρη σε πλασέ μέσα από την περιοχή του Καραμανλή. Στην καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων για να βρουν ακόμη μια φορά δίχτυα το σουτ του Καραμανλή εκτός περιοχής βρήκε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν απείλησαν μπροστά από την εστία του Β. Βουραζέρη και παραδόθηκαν στην ανωτερότητα του Διαγόρα.

Σκόρερ: (43’ Πάσχος, 60’ Καραμανλής)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Φαράντος, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Δημητριάδης, Σπ. Καραπλιάγκος, Καραμανλής, Καλλιακούδας, Γουτούλης, Πάσχος (76’ Κ.Καραπλιάγκος), Τρελόπουλος (73’ Γάρος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κεφαλάς, Μακρής Στρούγγης, Γκαντής (45’ Μπάμπα), Μπέσσας (70’ Μάρκος), Μπατσικώστας, Πάντσιος (60’ Καρπαθάκης), Γκάγκας, Τανός, Νούσιας, Δαμάσκος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου