ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με πέντε τέρματα του Κόκκα η Ακρόπολη επικράτησε με 7-0 του Πηλέα

με-πέντε-τέρματα-του-κόκκα-η-ακρόπολη-ε-78701

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα έδωσε η Ακρόπολη που συνέτριψε με 7-0 τον Πηλέα στο γήπεδο του Σέσκλου το απόγευμα του Σαββάτου στο ένα από τα δύο παιχνίδια, που άνοιξαν την αυλαία της 20ης αγωνιστικής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν για τους γηπεδούχους ήταν ο Παναγιώτης Κόκκας, που πέτυχε πέντε τέρματα αρχικά στο 22’ με κεφαλιά από ασίστ του Χάνου και στη συνέχεια βρήκε δίχτυα άλλες δύο φορές στο πρώτο μέρος. Αρχικά στο 31’ με σουτ από πάσα του Αξιώτη και στο 40’ με πλασέ έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό.

Στην επανάληψη ο πολύπειρος μέσος, ολοκλήρωσε μια εντυπωσιακή εμφάνιση σκοράροντας στο 60’ και στο 70’ με πλασέ, ενώ λίγο νωρίτερα ο Αξιώτης είχε βρει δίχτυα για το 5-0 μετά από ασίστ του Κόκκα.

Το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε στο 88’ όταν ο Τσουκάλης μετά από ασίστ του Αξιώτη πλάσαρε στη γωνία και ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 65’ με παίκτη λιγότερο καθώς ο Στ. Σιαμέτης δεν είχε διαθέσιμο άλλο ποδοσφαιριστή, προκειμένου να αντικαταστήσει τον τραυματία Βαΐτση.

Σκόρερ: (22’, 31’, 40’, 60’, 70’ Κόκκας, 53’ Αξιώτης, 88’ Τσουκάλης)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης (63’ Πούλιος), Κ. Κολυμήτρας, Τ. Κολυμήτρας (60’ Παγώνης), Τσιαντής, Χάνος, Μαυρίδης, Μόσιος (50’ Βλιώρας), Αξιώτης, Κόκκας, Τσουκάλης.

ΠΗΛΕΑΣ: Πρωτούλης, Σιαμέτης, Βαρσαμάς, Παπαπορφυρίου, Μπάντης (46’ Φώτου), Βαΐτσης, Θεοδώρου, Μωραΐτης, Δημόπουλος, Θάνος, Τσελεπίδης (55’ Γ. Πάσχος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου