ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παναθηναϊκός στη Μάλαγα

ο-παναθηναϊκός-στη-μάλαγα-81913

Χωρίς Παππά και Λοτζέσκι, αλλά με Γκιστ θα αγωνιστεί σήμερα στη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός. Οι Ματ Λοτζέσκι (τράβηγμα στην γάμπα) και Νίκος Παππάς (διάστρεμμα) έκαναν αγώνα δρόμου, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Οι δύο γκαρντ των “πράσινων” δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από την αναχώρηση για την Ισπανία για τον αγώνα με τη Μάλαγα (16/3, 22:00) και αποκλείστηκαν από την αποστολή. Το ευχάριστο πάντως για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι ότι ο Τζέιμς Γκιστ μπόρεσε να προπονηθεί, έστω ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, και θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ισπανία. Το αν θα αγωνιστεί ωστόσο στον κρίσιμο αγώνα του Παναθηναϊκού θα ξεκαθαρίσει κατά την παρουσία της ομάδας στη Μάλαγα.

Η EuroLeague ανακοίνωσε το διαιτητικό τρίο για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα (16/3, 22:00), με τον Λουίτζι Λαμόνικα να είναι ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης.

Χρειάστηκε να περάσουν δύο μήνες για να οριστεί ξανά ο Λουίτζι Λαμόνικα σε αγώνα του Παναθηναϊκού. Από τις 17 Ιανουαρίου και τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για την ακρίβεια είχε να συμβεί κάτι τέτοιο, με τον Ιταλλό διαιτητή να ορίζεται ως πρώτος στον σημερινό κρίσιμο αγώνα των “πράσινων” .Μαζί με τον Λαμόνικα τον αγώνα του Παναθηναϊκού θα διευθύνουν ακόμα ο Φινλανδός Πέτερι Μαντίλα και ο Πολωνός Μάρτσιν Κοβάλσκι

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου