ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα της Σάκκαρη στον 4ο γύρο του Indian Wells

ήττα-της-σάκκαρη-στον-4ο-γύρο-του-indian-wells-83258

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη στον 4ο γύρο του τουρνουά του Ιντιαν Γουέλς, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε από τη Γιαπωνέζα, Ναόμι Οζάκα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια, με 6-1, 5-7 και 6-1 μετά από σκληρή μάχη δύο ωρών. Η Οζάκα θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα στον επόμενο γύρο με την Τσέχα, να έχει αποκλείσει την 16χρονη Αμάντα Ανισίμοβα.

Από την πλευρά του ο Μάρκος Παγδατής συνεχίζει να εντυπωσιάζει, καθώς προκρίθηκε στον 4ο γύρο του διεθνούς τουρνουά του Ιντιαν Γουέλς. Ο Κύπριος πρωταθλητής, επικράτησε του Ισραηλινού, Ντούντι Σέλα με 7-6(5) και 6-4, για να προκριθεί στους «16» του τουρνουά, μετά από 1 ώρα και 49 λεπτά αγώνα.

Νίκη της Χάλεμ

H Σιμόνα Χάλεπ εξασφάλισε της παραμονή της στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τη νίκη της επί της Κιανγκ Βανγκ, που την έστειλε στα προημιτελικά του Indian Wells, και την ήττα της Καρολίν Βοσνιάκι. Η 26χρονη Ρουμάνα πρωταθλήτρια νίκησε την Κινέζα αντίπαλο της με 7-5, 6-1 και πήρε το εισιτήριο για τους προημιτελικούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου