ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Σάκκαρη προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Indian Wells

η-σάκκαρη-προκρίθηκε-στον-4ο-γύρο-του-indian-wells-85725

Εντυπωσιακή και πάλι η Μαρία Σάκκαρη, συνεχίζει την πορεία της στο τουρνουά του Ιντιαν Γουέλς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκρίθηκε στον 4ο γύρο της διοργάνωσης, καθώς επικράτησε της Αμερικανίδας, Νο 16 στον κόσμο, Κοκό Βαντεβένγκε, με 2-0 σετ (6-2 και 6-4), για να προκριθεί στις «16» καλύτερες παίκτριες του φημισμένου τουρνουά!

Να σημειωθεί, πως είναι η μόλις δεύτερη νίκη απέναντι σε παίκτρια από το Top 20 για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που δεν έχει χάσει ακόμα σετ στο τουρνουά της Καλιφόρνιας. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της Σάκκαρη, σε κυρίως ταμπλό WTA διοργάνωσης για το 2018 και προκρίθηκε στην τελική 16άδα μιας Premier Mandatory διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη θα παίξει με τη Γιαπωνέζα, Ναόμι Οζάκα, Νο 44 στον κόσμο, η οποία απέκλεισε την Αμερικανίδα Σάτσια Βίκερι με 6-3 και 6-3. Η Ελληνίδα χρειάζεται άλλη μια νίκη για να επιστρέψει στο Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά και για να βελτιώσει το προσωπικό ρεκόρ της, που είναι το Νο 48 της παγκόσμιας κατάταξης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου