ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεσηκωμός στον Ρήγα Φεραίο για την Κυριακή

ξεσηκωμός-στον-ρήγα-φεραίο-για-την-κυρ-85742

Ξεσηκωμός επικρατεί στο Βελεστίνο μετά το διπλό στο Μαρτίνο αλλά και για το κυριακάτικο ματς με τον ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής…

Ο Ρήγας θέλει νίκες στα 3 παιχνίδια που έχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, περιμένοντας και συνδυασμούς άλλων αποτελεσμάτων, αλλά και την απόφαση για την έφεση που έχει καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης στην ένσταση για το χαμένο ματς με τον Ολυμπιακό Β.

Με το σύνθημα «είμαστε ακόμα ζωντανοί», στην επομένη 24η αγωνιστική ο Ρήγας φιλοξενεί στο Βελεστίνο τον ΑΟ Σελλάνων, στην 25η έχει έξοδο στα Φάρσαλα, ενώ στην 26η και τελευταία αγωνιστική ο Ρήγας υποδέχεται τη Θήβα.

Στο Ρήγα Φεραίο αυτή την Κυριακή ποντάρουν και στην παρουσία του κόσμου, αφού με νίκη η ομάδα του Βελεστίνου πιάνει στη βαθμολογία την αντίπαλό της και προσπερνά τον Αμβρυσσέα που έχει ρεπό…

Εκοψε πίτα η Ακαδημία του Ρήγα

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του 2018 για την Ακαδημία του Ρήγα Φεραίου στο καφέ Click στο Βελεστίνο.

Η «ψυχή» των τμημάτων υποδομής των κυανόλευκων, Βασίλης Κουμανίδης, ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν κλείνει ο κύκλος του ύστερα από τρία χρόνια προσφοράς στο «φυτώριο» του Ρήγα, καταθέτοντας ευχαριστίες και προτάσεις παράλληλα για τη συνέχεια. Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Μπαλαμώτης, καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος της Ακαδημίας, νομικός Ιωάννης Σαμαράς.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν δεκάδες παιδιά από τη «Μασία» του Ρήγα, γονείς, οι προπονητές των επίδοξων ποδοσφαιριστών και οι παίκτες της αντρικής ομάδας, Σπαθής, Τσουμπέκος και Αλεξίου. Επίσης φίλαθλοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς, π. Θεοφάνης Μανούρας, π. Γεώργιος Αλεξίου και π. Αθανάσιος Συρταδιώτης, ενώ φιλόξενος οικοδεσπότης στο καφέ Click που βρίσκεται στον πεζόδρομο, ήταν ο επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας του Ρήγα, Γιάννης Γάρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου