ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο και μετά άνοδος για τον Ν.Π.Σ. Βόλος

κύπελλο-και-μετά-άνοδος-για-τον-ν-π-σ-βό-85914

Η κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΘ αύριο Τετάρτη είναι ο επόμενος στόχος για τον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Βόλος, που είναι ήδη πρωταθλητής στη Γ΄ Εθνική, και σήμερα κάνει το ρεπό του ενώ ήδη «κινείται» ως ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας…

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο, αύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 4.00 μ.μ., θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΘ μεταξύ του Volos NFC και της Νίκης Βόλου, και η ομάδα του Χουάν Φεράντο… στην πρώτη της συμμετοχή …θέλει και το πρώτο της τίτλο.

Για να φθάσει στον τελικό ο ΝΠΣ Βόλος απέκλεισε μάλιστα και τρεις ομάδες της Γ΄ Εθνικής, αφού στη φάση των «32» κέρδισε εκτός έδρας τον Γ.Σ. Αλμυρού 0-1 (41’ Μελισσόπουλος), στη φάση των «16» τον Ολυμπιακό Β. 4-0 (9΄Πέντα, 39΄, 50΄Δεμηρτζόγλου, 68’ Μάντζης), στη φάση των «8» κέρδισε τον Διαγόρα 5-2 (32’ Δεμηρτζόγλου, 35’ Κ. Καραπλιάγκος αυτ, 42’ Πίτου Γκαρσία, 78’ Ντεντάκης, 81’ Ζέρης – 30’ Σπ. Καραπλιάγκος, 60’ Πάσχος) και στα ημιτελικά απέκλεισε τον Ρήγα Φεραίο με 7-0 (13’ Καμπαγιέρο, 38’ Ζέρης, 61’,89’ Μηλιώτης 67’ Δημόπουλος, 83’, 85’ Κολλάς)…

Για τον τελικό της Τετάρτης αποφασίστηκε οι φίλοι του Volos NFC να καθίσουν στο βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού ενώ τα εισιτήρια του τελικού θα τιμώνται 5 ευρώ και η προπώλησή τους για τους φίλους του Volos NFC θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15), αποκλειστικά και μόνο στα μέλη του (παλιά και νέα).

Μάλιστα η διοίκηση του Volos NFC ενημέρωσε ότι το μερίδιο που της αντιστοιχεί από τα έσοδα του τελικού, θα δοθεί εξολοκλήρου στην ΕΠΣΘ για τις ανάγκες των μελών σωματείων της.

Τα εισιτήρια του τελικού

Στην κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια του Volos NFC για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ Volos NFC – Νίκη Βόλου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 4.00 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Σε ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος αναφέρονται τα εξής: «Οι φίλοι του Volos NFC θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00-14.00 και 18.00-21.00. Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια του τελικού τιμώνται 5 ευρώ και μπορούν να τα προμηθευτούν μόνο τα μέλη του Volos NFC. Το κάθε μέλος έχει το δικαίωμα να αγοράσει μέχρι δύο εισιτήρια, γνωστοποιώντας τα στοιχεία του κατόχου του δευτέρου εισιτηρίου.

Επιπλέον ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι θα πρέπει να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ομάδας μέχρι την Τετάρτη στις 12.00 το μεσημέρι, καθώς ΔΕΝ θα λειτουργήσει εκδοτήριο στο Πανθεσσαλικό την ημέρα του αγώνα.

Φίλοι του Volos NFC, στηρίξτε την ομάδα μας όπως πάντα με φίλαθλο πνεύμα, χωρίς ακρότητες και φανατισμό, ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΘ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου