ΤΟΠΙΚΟ

Δεν «λύγισαν» οι πρωτοπόροι στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ

δεν-λύγισαν-οι-πρωτοπόροι-στη-β-κα-87089

Ρεπορτάζ:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Χωρίς απρόοπτα ή στραβοπατήματα για τους πρωτοπόρους των δύο ομίλων κύλησε η 17η αγωνιστική στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ, τόσο στον Α’ όσο και στον Β’ όμιλο, με Τοξότη και Δήμητρα να συνεχίζουν με νέες νίκες. Αναλυτικά η δράση των δύο ομίλων το Σαββατοκύριακο:

Β’ ΕΠΣΘ

Α’ όμιλος (17η)

Μακρινίτσα-Λεχώνια 2-0

Σκόρερ: (39’ Παλαμιώτης, 55’ Πουρνάρας)

Με 2-0 επικράτησε η Μακρινίτσα των Λεχωνίων, με τον Παλαμιώτη να ανοίγει το σκορ μέσα από την περιοχή στο 39’ για να ακολουθήσει το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ στο 55’ από πλασέ του Πουρνάρα.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Σαραφίδης, Αρβανίτης, Τσιλιόπουλος, Σωτηρίου, Σαρακατσάνος, Ψήφος, Ντίτσιος (70’ Φράγκος), Παλαμιώτης, Δημητρόπουλος (46’ Παρίσης), Αδαμάκος (80’ Χριστογιαννούλας), Πουρνάρας (65’ Μαντάνης).

ΛΕΧΩΝΙΑ: Παλαιορούτης, Ξενάκης, Λιόλιος, Στυλαρογιάννης (65’ Ντενίς), Μανούσος, Κατσαμπέκης (75’ Μαμούρης), Μπικοράρος (12’ Φιλίππου), Αγγελής, Ρενάτο, Χατζηκώστας (60’ Λιάκος), Καμπέρης.

Ιωλκός-Αγ. Άννα 0-5

Σκόρερ: (12’ πεν., 73’ Ζαρίφης, 32’ Λίτσος, 47’ Αντωνίου, 62’ Κανδήλας)

Ανετο πέρασμα είχε η Αγία Αννα από την Αλλη Μεριά, όπου επιβλήθηκε της Ιωλκού με 5-0. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Ζαρίφη που κέρδισε ο Αντωνίου στο 12’, με τον Λίτσο να σημειώνει το 0-2 με προβολή στο 32’. Στο β’ ημίχρονο ο Αντωνίου δεν δυσκολεύθηκε να πετύχει το 0-3, για να ακολουθήσει το 0-4 από τον Κανδήλα, ο οποίος με δεξί φαλτσαριστό σουτ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα με εντυπωσιακό τρόπο στα δίχτυα. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Ζαρίφης στο 73’.

ΙΩΛΚΟΣ: Ζάχος, Μπέκος (60’ Παπαθεοδώρου), Παρασχούδης, Ν.Ν. Βαρελόπουλος, Νίκου, Γεωργούλας, Πιτσάβας (79’ Δαρρής), Γάκιας, Τόρο (79’ Καβούρας), Φραγκογιάννης, Ν.Μ. Βαρελόπουλος (67’ Παππάς)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Συκιώτης, Χατζόγλου, Λίτσος, Σκοπός, Πετσιμέρης (66’ Σάσο), Σερ. Τσιουρέλης, Κανδήλας (75’ Ματθαίου), Φιλατζικιώτης, Αντωνίου, Ζαρίφης (75’ Καπής), Στεργιόπουλος (53’ Νιαώτης)

Τοξότης-Νέος Μαγνησιακός 3-0

Σκόρερ: (19’ Λέτσος, 82’ Λ. Δενελάβας, 84’ Σοροβόλας)

Συνέχεια με νίκη για τον Τοξότη που επικράτησε του Ν. Μαγνησιακού με 3-0 στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Οι Λέτσος (19’), Δενελάβας (82’) και Σοροβόλας (84’) ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους, που επέκτειναν το σερί νικών τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Κολιός, Τσιατσιάνης (60’ Σοροβόλας), Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Σκλαπάνης (80’ Μπούρντα), Λέτσος (82’ Βέτσικας), Κικής (46’ Μπαλαμώτης), Λ. Δενελάβας, Κόρμπας, Σπαθαριώτης.
Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Φούτρης, Τζιότζιος, Σκέρτι, Κατσίφας, Πέτρου, Μιχαΐλοβιτς, Χριστοδούλου, Τσονάκης, Γεωργουλής (40’ Ευαγγελάκος, 55’ Τσιγαρίδας), Μπαλάς, Παπαγεωργίου.

Κένταυρος Ν.Π.-Δύναμις 1-2

Σκόρερ:(51’ Τζήκας – 26’ Πλόχα, 69’ Μάστορας)

Τους τρεις βαθμούς στο γήπεδο της Αργαλαστής πανηγύρισε η Δύναμις έναντι του Κενταύρου. Η ομάδα της Αγριάς προηγήθηκε στο 26’ με πλασέ του Πλόχα, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με την ισοφάριση στο 51’, με σουτ εντός περιοχής του Τζήκα. Όμως οι φιλοξενούμενοι, που δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, πήραν το τρίποντο στο 69’ με πλασέ του Μάστορα.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Τ. Πότσκα, Λαμπαδάρης, Τζήκας, Ηλίας, Μπουρσάκης, Γκ. Πότσκα, Καμάμι, Σαρακατσάνος, Μπογδανίδης, Γιαννέλης, Τσιργής (65’ Χατζηρίζος).

ΔΥΝΑΜΙΣ: Τ. Μπαρδόκου, Μαλλιαρός (55’ Μούτος), Παπαδήμος, Βεργοζήσης, Χαραλαμπόπουλος, Φασούλας, Ντ. Μπαρδόκου, Κατσίγκρας, Παντελίδης (51’ Δουλάς), Πλόχα (78’ Πρίφτης), Μάστορας (86’ Κολοβός).

Ελευθεριακός-Ιάσων Α.Μ. 1-1

Σκόρερ:(92’ Κουσιαρής)

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Ελευθεριακός και Ιάσωνας, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 3’, αλλά ο Κουσιαρής με κεφαλιά στο 92’ ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

ΙΑΣΩΝ: Μοράβα, Σαββάκης (75’ Κουσιαρής), Σπύρου, Πριονιστής, Κωτσαλής, Τσίγκας, Ζατσάι, Γεωργής (60’ Πασσάς), Τζιώλας (55’ Φέιζο), Θεοδωρόπουλος, Μπερζέμης

ΑΕ 2002-Ν.Α. Νίκης: Δεν ορίστηκε

Ρεπό: Εθνικός

Β’ όμιλος (17η)

Απόλλων-Μικροθήβες 1-0

Σκόρερ: (70’ Βασιλείου)

Μεγάλη εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας στα Κανάλια κόντρα στις Μικροθήβες με 1-0, όπου το γκολ της νίκης σημείωσε στο 70’ ο Βασιλείου με σουτ εντός περιοχής, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Καραβά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πέιντο, Παπαπαναγιώτου (65’ Δουλάς), Λάμπρος, Παναγιωτάκης, Κουζιώκας, Καραβάς, Α. Δημόπουλος, Ψαθάς (38’ Ντάγκαλος), Τσιάντος (82’ Συρταριώτης), Ν. Δημόπουλος (80’ Σουλδάτος), Βασιλείου.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χ. Λανάι, Α. Λανάι, Παπανίκος, Σίγουρας, Παπαχρήστος (60’ Τρόμπατζης), Βέτσικας, Σκοτεινός, Τσιατάς, Σκαρλάτος (55’ Πέτσης), Ρεφουγιάτι, Ευθυβούλης.

Δήμητρα-Δάφνη 3-1

Σκόρερ: (29’ πεν. Αραπίτσας, 59’ Βούλγαρης, 80’ Καρατέεφ – 8’ Μαρέδης)

Μια ακόμη νίκη για την πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου Δήμητρα με 3-1 απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο της Δάφνης. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν, ανοίγοντας το σκορ στο 8’ μετά από σέντρα-σουτ του Μαρέδη. Οι πρωτοπόροι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραπίτσα. Στην επανάληψη η Δήμητρα πήρε για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή του Βούλγαρη, με τη Δάφνη να αγγίζει το 2-2 όταν στο 75’ η κεφαλιά του Τσιτσιρίκου από καλή θέση πέρασε μόλις άουτ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με σουτ εκτός περιοχής ο Καρατέεφ με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης που αντίκρισε ο Κουτσούμπας. Πριν από τον αγώνα τιμήθηκε ο προπονητής Τάκης Παρισάκης της Δάφνης, για την προσφορά του στην ομάδα της Δήμητρας. Επίσης, το προχθεσινό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τους Σέρτζιο και Κακλιά των γηπεδούχων, που θα απουσιάσουν για το επόμενο διάστημα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, με την ομάδα της Ευξεινούπολης να τους εύχεται καλή θητεία.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Γκαρνίδης, Σέρτζιο (46’ Παυλίδης), Σαμουρδάνης, Στεφανής, Τσιάτσιος, Ζαφειρίου (55’ Κωστούλας), Τιμπλαλέξης, Αραπίτσας, Βούλγαρης (70’ λ.τρ. Κουτσούμπας), Κακλιάς (66’ Καρατέεφ).

ΔΑΦΝΗ: Αβδελάς, Χιώτης(66’ λ.τρ. Τερλεξής), Αλημπάκης, Τσιτσιρίκης,Αγγελής, Φιλοσόγλου, Γκιάστας(46’ λ.τρ. Τσιγαρίδας), Καρκαίτσιος, Τσαρέλλας(57’ Μπαντέλλης), Παπαστεργίου

Αστέρας-Μυρμηδόνες 0-0

Ισόπαλοι δίχως γκολ αναδείχθηκαν Αστέρας Ριζομύλου και Μυρμηδόνες σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, για να μοιραστούν από ένα βαθμό.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιότρας, Χόντζα, Μπλούχος (80’ Α. Μπόλκας), Γιαννούχος, Ντόντος (52’ Ξέρας), Κατσίκης (69’ Παπαναγιώτου), Κάρρος, Αποστολίδης, Λουφόπουλος, Χαλιμούρδας, Γ. Μπόλκας (67’ Κωνσταντέλος).

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ (Σκούρας):Μπίκος, Κοντοβάς, Ναούμ (46’ Σκούρας), Κουφάκης, Βέργας, Κατσαβριάς, Δήμας (82’ Παπαδόπουλος), Μπίνας (76’ Νανάς), Ακρίβος, Μακρής (35’ Δ. Μπούρχας), Πιπίνης

Αχιλλέας-Αθλος 3-0

Σκόρερ: (25’ Ξινός, 35’, 65’ Γ. Παναγιώτου)

Εύκολη εντός έδρας νίκη με 3-0 για τον Αχιλλέα Αχιλλείου απέναντι στον Άθλο Αλμυρού. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25’ με κοντινή κεφαλιά του Ξινού, ο οποίος είχε και δοκάρι στην επανάληψη, με τον Γ. Παναγιώτου δέκα λεπτά αργότερα με πλασέ από θέση τετ-α-τετ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το 3-0 σημειώθηκε έπειτα από κόρνερ με καρφωτή κεφαλιά του Γ. Παναγιώτου, ο οποίος βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα στην αναμέτρηση.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σχουλής, Δρόσος (45’ Αραπίτσας), Μαλλιαρός, Τσουκάρας, Γιωργ. Παναγιώτου, Χορταριάς (82’ Στεργίου), Γ. Παναγιώτου (75’ Ζάρρας), Ξινός, Σπανός, Κουρέτας, Τσεκούρας.

ΑΘΛΟΣ: Πισιράς (80’ Μπούντης), Καραΐσκος (75’ Γκρίνιας), Τσεκρέζι, Κεπεσίδης, Περπερίδης, Κοντοβάς, Σαρσώνης (75’ Τίτου), Ζαντώνης, Κέρτσι (65’ Παπανικολάου), Νικηφοράκης, Σιαμέτης.

Ερμής-Αγχίαλος 0-3

Σκόρερ: (15’ Τσακόγιας, 31’ Καραγιώργος, 78’ Πήλιος)

Με 3-0 επικράτησε η Αγχίαλος του Ερμή. Το σκορ δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του παιχνιδιού, με τον Ερμή να έχει σημαντικές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα με πιο χαρακτηριστικές το σουτ του Κιουρέτη που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Δελανδρέας και τον Πινιάρη από καλή θέση να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ, ενώ ο Κιουρέτης σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Αγχιάλου, οι παίκτες της οποίας πιο αποτελεσματικοί. Συγκεκριμένα άνοιξαν το σκορ στο 15’ με σουτ του Τσακόγια από το ύψος της περιοχής με τον σκόρερ να δημιουργεί το 0-2 πασάροντας στον Καραγιώργο, που με πλασέ πέτυχε το 0-2. Το τελικό 0-3 σημείωσε ο Πήλιος με πλασέ μέσα από την περιοχή.

ΕΡΜΗΣ: Αλπάκης, Καπίτσας, Τσουκαλάς, Ντάκης, Μαλαμούλης (55’ Μαγαλιός), Ακριβόπουλος, Αφεντίτσας (55’ Παπούλιας), Στύλας, Πινιάρης, Κανούτας (46’ Χατζηπλής), Κιουρέτης (75’ Χασιώτης).

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Δελανδρέας, Λάζογλου (78’ Κουτσοκέρας), Μαυρόπουλος, Δέτσικας, Τσαντόπουλος, Τσέλιος, Κοτσέλλος (46’ Σγατζής), Ρούλης (63’ Πήλιος), Καραγιώργος, Τσακόγιας, Πανανός.

Ηρακλής-Πανιώνιος 1-2

Σκόρερ: (39’ Παρίσης – 71’ Στεργίου, 83’ Καπάκης)

Με το διπλό και τους τρεις βαθμούς επέστρεψε από τους Αγίους Θεοδώρους ο Πανιώνιος, επικρατώντας του Ηρακλή με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το σουτ του Παρίση στο 39’, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν κάνοντας το 1-1 στο 71’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στεργίου και στο 83’ πέτυχαν την ανατροπή με πλασέ του Καπάκη.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαγιάς, Παππάς, Κραβαρίτης, Α. Πόσκου, Κραβαρίτης (77’ Μουζουράκης), Αλπίτσης, Κ. Πόσκου, Ουρεικάτ, Καλτσάς, Παρίσης, Αργυρίου (46’ Κουρκουτάρας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τάσσιος, Λυρίτσης (66’ Καπάκης), Ντόντης, Ράπτης, Στεργίου (79’ Αγκόλι), Σαρρίδης, Κυπτίου (52’ Στύλας), Τσακίρης, Κακαλιάς (87’ Δαμάσκος), Φώτου, Ν. Τσακίρης.

Ρεπό: Αγροτικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ Όμιλος

1. Τοξότης 45

2. Αγία Άννα 43

3. Α.Ε. 2002 33

4. Εθνικός 27

5. Ιάσων Α. Μεριάς 27

6. Ελευθεριακός 24

7. Μακρινίτσα 15

8. Δύναμις 15

9. Λεχώνια 14

10. Ν. Μαγνησιακός 11

11. Κένταυρος Ν.Π. 6

12. Ν.Α. Νίκης 5

13. Ιωλκός 4

Επόμενη (18η): Ελευθεριακός-ΑΕ 2002, Ν.Α. Νίκης-Μακρινίτσα, Ιάσων Α.Μ.-Κένταυρος,

Λεχώνια-Εθνικός, Δύναμις-Ιωλκός, Αγ. Άννα-Ν. Μαγνησιακός, ρεπό: Τοξότης

Β’ Όμιλος

1. Δήμητρα 44

2. Μυρμιδόνες 36

3. Δάφνη 30

4. Πανιώνιος 30

5. Αστέρας 28

6. Αχιλλέας 25

7. Μικροθήβες 24

8. Αγχίαλος 23

9. Απόλλων Κ. 18

10. Άθλος 9

11. Ηρακλής Α.Θ.(-2) 7

12. Ερμής 5

13. Αγροτικός (-6) -1

Επόμενη (18η): Δήμητρα- Απόλλων, Μικροθήβες-Ηρακλής, Δάφνη-Αστέρας, Πανιώνιος- Αγροτικός, Μυρμηδόνες-Ερμής, Αγχίαλος-Αθλος, ρεπό: Αχιλλέας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου