ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Ψηλότερα γιατί το αξίζει»

ψηλότερα-γιατί-το-αξίζει-88879

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

«Ψηλότερα γιατί το αξίζει» θέλει τη Νίκη Βόλου ο α’ αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων Νίκος Ιμεράι, όπως δήλωσε σε πρόσφατή του συνέντευξη, με τον νεόκοπο παράγοντα να θεωρεί πως η 2η θέση του πρωταθλήματος μπορεί να «κλειδώσει» αύριο στον Αλμυρό.

Η Νίκη Βόλου φιλοξενείται αύριο από τον ΓΣΑ για την 23η αγωνιστική, με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να οδεύει σιγά-σιγά προς το φινάλε, όμως οι βλέψεις του κ. Ιμεράι είναι πρωταγωνιστικές όσον αφορά τη νέα περίοδο. Μεταξύ άλλων, φιλοξενούμενος στην τηλεόραση του ΑΣΤΡΑ, ο κ. Ιμεράι δήλωσε:

Στο περσινό «βάπτισμα του πυρός» με τα διοικητικά: «Πέρυσι ήμουν χορηγός φανέλας της Νίκης Βόλου και είχα αναλάβει να προμηθεύω με φρούτα την ομάδα. Από ‘κει και πέρα θεώρησα πως εφόσον είχα δώσει τον λόγο μου στον κ. Τζήμα πως θα βοηθήσω, δεν μπορούσα να τον αθετήσω και να κάνω πίσω. Έτσι εγώ και ο κ. Βενέτης βοηθήσαμε ώστε η Νίκη να ολοκληρώσει αξιοπρεπώς την αγωνιστική χρονιά».

Όσον αφορά τη φετινή του ενασχόληση και τη «στροφή» για μεγαλύτερη στήριξη από τον Δεκέμβριο: «Να σας πω την αλήθεια δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει η δημοσιότητα. Θα πρέπει να διευκρινίσω επίσης πως εγώ και τα υπόλοιπα άτομα της διοίκησης της ομάδας δεν είμαστε παράγοντες. Είμαστε παιδιά που αγαπάμε την ομάδα και δεν περιμένουμε να ζήσουμε από το ποδόσφαιρο. Έχουμε δουλέψει στη ζωή μας και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Μπήκαμε μόνο να προσφέρουμε. Στη διοίκηση ήμουν και πριν, αλλά έβλεπα πως η ομάδα δεν προχωρούσε. Η απόφαση ήταν συνολική να ασχοληθούμε παραπάνω και να προσφέρουμε περισσότερα».

Σχετικά με τον αυριανό αγώνα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος επεσήμανε: «Η Νίκη στον αγώνα με τον Αλμυρό μπορεί να κλειδώσει τη δεύτερη θέση. Πιστεύω, η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο στην κατηγορία, και εκτιμώ πως θα μπορούσε να παίξει και σε μεγαλύτερη κατηγορία».

Ερωτώμενος για την επόμενη χρονιά και τις βλέψεις του: «Του χρόνου, εφόσον ο κόσμος το θελήσει, είμαστε αποφασισμένοι να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα. Φέτος βάλαμε τις βάσεις και θα πρέπει να επισημάνω πως ξεκινήσαμε από το «μηδέν» καθώς δεν υπήρχε τίποτα. Πήραμε το Πανθεσσαλικό, που ήταν και ο πρώτος μεγάλος στόχος, κάναμε γραφεία, πληρώσαμε πολλά που άφησε η προηγούμενη διοίκηση, όπως πρόστιμα, και γενικότερα πιστεύω πως κάναμε μία καλή δουλειά. Βέβαια, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος».

Σε ερώτηση για το εάν τα χρήματα που έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα είναι αρκετά: «Ποτέ τα χρήματα δεν θα είναι αρκετά. Αν ήταν αρκετά θα ήμασταν Μπαρτσελόνα. Αν ως διοίκηση ασχολούμασταν με την ομάδα όπως κάναμε μετά τον Δεκέμβριο, πιστεύω πως θα μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε τον πρωτοπόρο».

Απαντώντας για το εάν μπορεί η σημερινή διοίκηση να σηκώσει το βάρος ως ΠΑΕ: «Σίγουρα, ναι. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός μας. Πιστεύω πως η Νίκη θα πάει ψηλότερα, γιατί το αξίζει. Θα πάει γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία και της αξίζει μία καλύτερη μοίρα».

Ακόμη ο κ. Ιμεράι ρωτήθηκε για πιθανή συνένωση των ομάδων της πόλης λέγοντας πως: «Δεν μπορώ να κρίνω μία τέτοια πρόταση. Εγώ είμαι Νικιώτης και στηρίζω τη Νίκη Βόλου. Δεν θα είχα πρόβλημα να είναι «μία πόλη – μία ομάδα» αρκεί αυτή να ήταν η Νίκη Βόλου».

Τέλος, αναφορικά με τον ερχόμενο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον ΝΠΣ Βόλος πρόσθεσε: «Πιστεύω πως δεν θα χάσουμε από τον αντίπαλο. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Θεωρώ, γενικότερα, ότι στη Γ’ Εθνική δεν υπάρχει ομάδα να μας κερδίσει εύκολα».

Blue Club: «Αλμυρό και μετά Κλειστό»

Στο αυριανό παιχνίδι (3μ.μ.) του Αλμυρού αναμένεται να δώσουν το παρών και τα μέλη του Blue Club, «Παναγιώτης Ντοκούζης» και στη συνέχεια θα ενισχύσουν την ομάδα μπάσκετ των κυανόλευκων (5μ.μ.), αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση: «Καλούμε όλο τον κόσμο την Κυριακή να στηρίξει την ομάδα μας, να στηρίξει τον σύλλογο μας, να στηρίξει την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ. Ο σύνδεσμός μας θα βρεθεί στον Αλμυρό για να βοηθήσει την ομάδα μας να πάρει ένα σημαντικό διπλό για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, και αμέσως μετά θα πάμε στο κλειστό του μπάσκετ, έστω και για ένα χειροκρότημα σε αυτά τα παιδιά που σέβονται τη φανέλα που φοράνε και το αποδεικνύουν κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Στηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας – Στηρίζουμε τη Νίκη Βόλου. Blue Club ΘΥΡΑ 3 «Π. Ντοκούζης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου