ΒΟΛΕΪ

Στη μάχη της β΄ φάσης οι έφηβοι της Αργούς

στη-μάχη-της-β΄-φάσης-οι-έφηβοι-της-αργο-91649

Σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι αναχωρεί η αποστολή της ομάδας των εφήβων του ΑΣ ΑΡΓΩ για την πόλη της Θεσσαλονίκης , προκειμένου να λάβει μέρος στη β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ που διοργανώνει η ΕΟΠΕ. Η ΑΡΓΩ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης και στη συνέχεια θα μεταβεί στο «ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ», προκειμένου στις 18.30 να δώσει τον πρώτο της αγώνα. Η βολιώτικη ομάδα, η οποία έχει να αντιμετωπίσει πολύ δυνατούς αντιπάλους με παράδοση στον χώρο του αθλήματος, θα επιδιώξει να κάνει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και να εκπροσωπήσει επάξια την περιοχή μας. Η αποστολή αναχωρεί χωρίς τον βασικό ακραίο της ομάδας, Δημήτρη Σίμο, ο οποίος είχε την ατυχία δύο πόντους πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ για το πρωτάθλημα ανδρών, να υποστεί κάταγμα δακτύλου. Ο ΑΣ ΑΡΓΩ του εύχεται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.

Επίσης ο ΑΣ ΑΡΓΩ ευχαριστεί δημόσια το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΛΟΥ και τον κύριο Κυριαζή Αλεξανδρίδη (GALERY KAPPA ALEXANDIDIS) για την αμέριστη στήριξη της αποστολής.

Το πρόγραμμα αγώνων της ΑΡΓΟΥΣ έχει ως εξής:

Πέμπτη 8 Μαρτίου ΑΣ ΑΡΓΩ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 18.30 (γήπεδο Κατσάνειο)

Παρασκευή 9 Μαρτίου ΑΣ ΑΡΓΩ-ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 17.00 (γήπεδο Κατσάνειο)

Σάββατο 10 Μαρτίου ΑΣ ΑΡΓΩ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 17.00 (γήπεδο Κατσάνειο)

Στο μεταξύ, με τη χρησιμοποίηση κατά κύριο λόγο των εφήβων της, λόγω των αγώνων που δίνουν στη Θεσσαλονίκη για τη β’ φάση του πανελληνίου, η ανδρική ομάδα της Αργούς πήρε εύκολα το νικηφόρο αποτέλεσμα, σε αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ με τον ΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η βολιώτικη ομάδα κέρδισε με 3-0 σετ την αντίπαλό της, αποδίδοντας πολύ καλό βόλεϊ. Τη νίκη της βολιώτικης ομάδας επισκίασε ο τραυματισμός στο δάκτυλο του Δημήτρη Σίμου, δύο πόντους πριν τελειώσει το 3ο σετ.

Τα σετ: 25-11, 25-20, 25-16

ΑΣ ΑΡΓΩ (Γεωργουλάς): Φουρκιώτης, Σκευοφύλαξ, Δρακάκης, Σίμος, Φιλιππίδης, Λημνιώτης, Αναστασιάδης, Τσιάκαλος, Καπλάνης, Ντελής, Ξενοκώστας, Σπανουδάκης, Πασχαλίδης, Βυσσαρίου.

ΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ: Σταθόπουλος, Αναστασόπουλος, Στενός, Μαυρογεώργης, Δημολάς, Ζάτσε, Ντεντεγκιόνι, Τσόκας, Μάμμαλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου