ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναμένεται… ματσάρα στο Γουέμπλεϊ

αναμένεται-ματσάρα-στο-γουέμπλεϊ-93098

Με το παιχνίδι Τότεναμ-Γιουβέντους να συγκεντρώνει τα βλέμματα συνεχίζονται οι αγώνες της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λίγκ στις 9.45μ.μ. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι, με το υπέρ της 4-0 υποδέχεται τη Βασιλεία.

Συγκεκριμένα, εύκολος αναμένεται ο αποψινός επαναληπτικός για τη Σίτι, που φιλοξενεί τη Βασιλεία για τον 2ο αγώνα της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λίγκ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που είχε επικρατήσει με 4-0 στον πρώτο αγώνα, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση και το παιχνίδι είναι περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα. Για τους «μπλε» αμφίβολος είναι ο Στέρλινγκ, ενώ θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικούν οι Φοντέν και Ζιλτσένκο. Οι «Ελβετοί» θα αγωνιστούν χωρίς τους Τσάκα, Μπαλάντα, με τον πρώτο να μένει εκτός λόγω τιμωρίας.

Στο πιο ενδιαφέρον ματς η Τότεναμ φιλοξενεί τη Γιουβέντους στο Γουέμπλεϊ, με φόντο μια θέση στους «8» του Τσάμπιονς Λίγκ. Για τη Γιουβέντους, στην αποστολή έπειτα από δύο αγώνες επέστρεψε ο Ιγκουαίν, αλλά και ο Ντε Σίλιο, ενώ εκτός έμειναν οι Μπερναρντέσκι, Κουαδράδο και Μάτζουκιτς. Για τους γηπεδούχους δεν θα αγωνιστεί ο Οριέ λόγω τιμωρίας, ενώ αμφίβολος είναι ο Αλντερβάιρελντ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου