ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μειώθηκαν τα προβλήματα

μειώθηκαν-τα-προβλήματα-480671

Νέα αρχή στα εκτός έδρας παιχνίδια θέλουν να κάνουν στη Νίκη από την Κυριακή. Η αναιμική μέχρι στιγμής παρουσία των κυανολεύκων μακριά από τη Νέα Ιωνία τους έχει στοιχίσει σε βαθμούς και θέσεις στην κατάταξη και πλέον άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει ότι στο μεθαυριανό παιχνίδι της Ναυπάκτου δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλους χαμένους πόντους.
Χθες ο Αρμάντο Μαρέντζι είδε το νεαρό Παπαδήμα να μετέχει κανονικά στην προπόνηση της ομάδας και να τίθεται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Football League 2. Ο νεαρός αμυντικός ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι του και ετοιμάζεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα των κυανολεύκων. Από αυτή όμως θα λείπει ο Σαμαράς. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι τιμωρημένος και όπως όλα δείχνουν την θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Βαγγέλης Στουρνάρας, που έδειξε πάντως πολύ καλά στοιχεία και ως στόπερ στο περασμένο παιχνίδι με τον Μακεδονικό. Αυτή τη φορά όμως ο Στουρνάρας θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν στην ενδεκάδα για να αγωνιστεί στο άκρο της άμυνας.
Στο απουσιολόγιο πάντως του Κροάτη τεχνικού εκτός του Σαμαρά βρίσκεται αυτή την στιγμή και το όνομα του Βλάχου. Ο κυανόλευκος μεσοεπιθετικός και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεωρείται δύσκολο να προλάβει, ώστε να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας το Σάββατο, αν και χθες αισθανόταν καλύτερα. Ο Βλάχος νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και στην μέση. Αναμφίβολα η ενδεχόμενη απουσία του θα αποτελέσει «πλήγμα» για τους κυανόλευκους, καθώς θεωρείται μια από τις επιλογές του Αρμάντο Μαρέντζι για το δημιουργικό και παραγωγικό κομμάτι, οι οποίες είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένες.
Με σίγουρη λοιπόν την απουσία αυτή του Σαμαρά και αμφίβολο τον Βλάχο, οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται για το ματς της Ναυπάκτου, αποζητώντάς τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς που θα τους διατηρήσουν σε επαφή με την κορυφή και γιατί όχι με συνδυασμό αποτελεσμάτων και λίγη τύχη να βρεθούν σε αυτή άμεσα. Αυτή την στιγμή το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας απέχει μόλις δύο πόντους από την πρώτη θέση στην οποία έχει «στρογγυλοκαθίσει» μόνη της η Καλλονή μετά το τελευταίο της διπλό στην Ηράκλεια. Την κορυφή «γλυκοκοιτάζει» επίσης ο Φωκικός που βρίσκεται στον έναν βαθμό απόσταση από τους κυανόλευκους, ενώ ρεπό έχει από το γκρουπ των πρωτοπόρων ο Εορδαϊκός.
Το παιχνίδι της Κυριακής θεωρείται αρκετά κομβικό για τη Νίκη. Προέρχεται από μια αγχωτική εντός έδρας επιτυχία που την έφερε στους δυο πόντους από την κορυφή, ωστόσο αυτό που έχει ανάγκη είναι τα συνεχόμενα αποτελέσματα και το σερί για να καταφέρει να αναλάβει ρόλο «οδηγού» στον Βόρειο Ομιλο της Football League 2. Κάθε άλλο αποτέλεσμα από την κατάκτηση των τριών βαθμών, ακόμα και η ισοπαλία θα θεωρηθεί αποτυχία για τους κυανόλευκους που θέτουν ως αποκλειστικό τους στόχο το δεύτερο διπλό. Το πρώτο το είχαν πάρει στην Ηράκλεια, όμως έκτοτε εκτός έδρας δεν έχουν αποσπάσει άλλο θετικό αποτέλεσμα, αλλά μετρούν δυο ήττες σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα.
 
Οι οργανωμένοι στη Ναύπακτο
Εκδρομές στην Ναύπακτο προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια της Νίκης απέναντι στο Ναυπακτιακό Αστέρα διοργανώνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης από το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης και από τους Blue Angels.
Η ανακοίνωση του BlueClub: «Mετά τις δυνατές συγκινήσεις που ζήσαμε το Σάββατο στην «κλούβα», επόμενος σταθμός στο ταξίδι της αγαπημένης μας ομάδας προς το όνειρο είναι η Ναύπακτος. Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα αδέρφια να ακολουθήσουν την εκδρομή που διοργανώνει ο σύνδεσμός μας, δηλώνοντας το ταχύτερο συμμετοχή στα γραφεία μας Μαιάνδρου 14 (στο Παντελής Μαγουλάς) έως το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής. Δεν σε αφήσαμε μόνη ποτέ. Μόνο Νίκη. Πάντα, παντού».
Εκδρομή διοργανώνουν και οι Blue Angels. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Μετά το φανταστικό παιχνίδι το Σάββατο με τον Μακεδονικό, θέλουμε να

ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας άλλα και όλο τον φίλαθλο κόσμο που ήταν

εκεί και στήριξε την ομαδάρα μας. Συνεχίζουμε με το επόμενο παιχνίδι,

συνεχίζουμε για ακόμα ένα ταξίδι για τη Νικάρα μας. Αυτή τη φορά το

ταξίδι μας έχει προορισμό τη Ναύπακτο και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων Blue Angels διοργανώνει εκδρομή για τη Ναύπακτο

για τον αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα την Κυριακή 21/11 στης 15:00.

Δηλώσεις-συμμετοχές στα γραφεία του συνδέσμου Αναπαύσεως 24 στη Νέα

Ιωνία, καθημερινά από της 18:00 και μετά, μέχρι την Παρασκευή 19/11».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου