ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα η τελική απόφαση!

σήμερα-η-τελική-απόφαση-480721

Το σήριαλ του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, θα τελειώσει σήμερα . Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε, θα υπάρξει η συνάντηση των Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας με τον Νικόλα Πατέρα, στην οποία θα ληφθεί και η τελική απόφαση για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Νίκου Νιόπλια.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παραμένει φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά, όμως, δεν είναι τελεσίδικη η απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ, παρά τα όσα μπορούν να γίνουν αντιληπτά από τις δηλώσεις που κάνει ο ίδιος.

Στο τριφύλλι εκτιμούν τον Πορτογάλο τεχνικό αλλά ακόμη δεν τον έχουν καλέσει να έρθει στην Αθήνα για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο.

Μετά από την αρνητική απάντηση του Γκασπερίνι, στη λίστα έχει απομείνει ο Μαρσέλο Μπιέλσα, μια περίπτωση προπονητή που δεν αφήνει αδιάφορους τους «πράσινους». Ο Αργεντινός τεχνικός χθες κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Χιλής και πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Παντως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλάει ως νέος τεχνικός των «πράσινων» και τα ΜΜΕ της χώρας τού κάνουν αφιερώματα για τον ερχομό του στην Παιανία, η ΠΑΕ προτιμά τη σιωπή και περιμένει να κλείσει ο κύκλος των προκαθορισμένων ραντεβού για να ανακοινώσει την πρόσληψη του εκλεκτού της…

«Η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί είτε εδώ (στην Πορτογαλία) είτε στην Αθήνα, ανάλογα με την επιθυμία του προέδρου…» αποκάλυψε ο Φερέιρα και ξεκαθάρισε ότι «το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια 1,5 χρόνο»… ! Οι συναντήσεις με τον Τζιανπιέρο Γκασπερίνι και τον Πολ Λε Γκουέν δεν προβλέπεται ότι θα ανατρέψουν τη θέση των επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και, εκτός απροόπτου, θα δοθεί τ χρίσμα στον Πορτογάλο!

Ο 64χρονος Φερέιρα, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις και δεν προκύψει… έκπληξη της τελευταίας στιγμής, θα είναι ο γηραιότερος, μαζί με τον αείμνηστο Βραζιλιάνο Αϊμόρε Μορέιρα (1975), προπονητής που θα αναλάβει …όχι υπηρεσιακά, όπως ο 71χρονος Γκμοχ- την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου